Jump to content

iATKOS ML2 won't boot (USB)

iatkos usb boot

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
Scellow

Scellow

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 129 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
  • Interests:while{true||false}
    {
    dream();
    }
Hi everyone,

After spending days to make an vmware image working, i succefulled made my usb restore image

I installed chameleon bootloader into the usb flashdrive so i think i did everything right..

But when i tried to boot the usb i got the os selection screen from chameleon, so i highlited my flashdrive and i pressed "enter"


Then i got this error :

http://img11.hosting...30209175722.jpg


If someone could help me it would be nice :)

Thanks !

I'm a tottal noob plus english isn't my main language ^^"

EDIT:

My config :

MB : ASROCK H61M-HVS // UEFI
PROC : Intel i3 2120
RAM : 4Gb DDR3
GC: HD 7770 // i can switch with intel HD 3000

#2
Scellow

Scellow

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 129 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
  • Interests:while{true||false}
    {
    dream();
    }
I found the solution !

I had to enable an function into the bios (UEFI) it was something like that ( i don't remenber) :" Enable Unsafe Code "

i'll edit the correct name later :)





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy