Jump to content

Can't load ML install via usb dongle


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
SaarBH

SaarBH

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 31 posts

Hey what's up?


I'm think I have a problem with the network kext of the Mountain Lion installation

Well, I've made this usb dongle bootable through ####### and InstallESD.dmg file.


My last log was:


Appleintele1000e link is up 100 Mbps full duplex, flow control:Rx/tx



So I've deleted from s/l/e and from extra folder all of the kext except

fakesmc.kext

&

NullCPUPowerManegementet.kext



but when I'm booting with flags " -f -v GraphicsEnabler=No npci=0x2000"


Then I'm getting last log:


acpi_smc_platformplugin::start - waitforservice(resourcematching(appleinstekcpupowermanagment) timed out



My specs:


Intel e6320 CPU


Intel 965 chipset


4gb ram ddr2


Ati 6850 1gb graphics


2tb hdd



Posted Image



Could you help me please?


Thanks

:)

#2
iFIRE

iFIRE

    InsanelyMacaholic

  • Moderators
  • 3,769 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bcn-Spain
send me your Extra, this is a problem with graphics kexts, first copy all ATI kexts for a secure place, than delete all ATI, NVDIA, INTELHD , then go for S/L/Caches and delete the contain the folder, reboot with your flag

#3
Lejenk

Lejenk

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,381 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
http://www.insanelym...ort-tonymacx86/

#4
SaarBH

SaarBH

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
up..
here is my extra folder compressed from the installation usb
http://www.4shared.c...Of/Extra_1.html

#5
iFIRE

iFIRE

    InsanelyMacaholic

  • Moderators
  • 3,769 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bcn-Spain
delete from USBInstaller all Graphics kexts, INTEL,NVDIA,ATI,AMD, in your Extra folder you need smbios.plist, org.chameleon.boot.plist, and in Extra/Extensions only FakeSMC.kext and NULLCPU

boot with: -f -v GraphicsEnabler=No npci=0x2000 UseKernelCache=No

#6
SaarBH

SaarBH

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
Just done that, last log is
Acpi_smc_platformplugin::start - waitForService(resourceMatching(AppleIntelCPUPowerManagement) timed out
What's next?

#7
iFIRE

iFIRE

    InsanelyMacaholic

  • Moderators
  • 3,769 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bcn-Spain
delete AppleIntelCPUPowerManegement.kext too, and send me your Extra, look in the corner right down, in More Reply Options and you can upload yours files

use this Extra Attached File  Extra 2.zip   32.34KB   3 downloads

#8
SaarBH

SaarBH

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
ok here you go, my extras folder attached
and I'll try now without the

AppleIntelCPUPowerManegement.kext

Edit: Nvm it's working you're awesome dude!

thanks :D

Attached Files



#9
iFIRE

iFIRE

    InsanelyMacaholic

  • Moderators
  • 3,769 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bcn-Spain

The all-in-one guide to Vanilla OS X Mountain Lion + Chameleon + DSDT for beginners http://www.insanelym...howtopic=280756


#10
SaarBH

SaarBH

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
Can't get the graphics to work.. Even after installing the kexts back





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy