Jump to content

ICH7 shows as ata on P5G41T-M LX3


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
_Dexx_

_Dexx_

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Hello,
I have just installed my first hackintosh and everything works perfect except that my sata disks are working in ata mode as in the picture
Can you please help me?

My specs:
P5G42T-M LX3
Q6600
RADEON HD7770
4GB DDR3 ram

Attached Files

  • Attached File  ata.png   91.02KB   37 downloads


#2
grug

grug

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
If you ever get an answer i'm on the same boat....

#3
Gringo Vermelho

Gringo Vermelho

    The Jan Bird fix

  • Supervisors
  • 6,121 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brazil
Use AHCIPortInjector.kext

#4
grug

grug

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
How gino I,ve got it in my ale along ahc1 extended injector and it is still the same.

#5
Gringo Vermelho

Gringo Vermelho

    The Jan Bird fix

  • Supervisors
  • 6,121 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brazil
Sorry to hear that, it has IDs for ICH7 so I assumed it would work.

Note that there were several versions of the ICH7, only the ICH7R, ICH7DH, ICH7-M and ICH7-M DH have AHCI support. Plain vanilla ICH7 does not have AHCI support.

(Source: intel.com)





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy