Jump to content

help me with my hackintosh


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
schiway

schiway

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Gender:Male
hi, my machine is like this:

AMD Athon II 4600+
MA78GM-S2H rev1.1
ALC889a sound card integrated
TP-LINK TL-WN550G (atheros 5005g/5212)
XFX 6450 1G graphic card

I used Nawcom's modcd 0.3.2 (legacy_kernel selected) to start, installed retail DVD 10.6.3, and then upgraded to 10.6.8
graphic card is a native,
wireless card can't be detected, though it worked very well as an air extreme from 10.6.3 to 10.6.7 using AtherosFix.kext, i am planing to buy a 9280 pci to replace it, anyway, but any good advises are still welcome;)
the really pain in the {censored} is that integrated 889a sound card, never got it work!!!!
can somebody help me create a fake AppleHDA.kext, plz? or at least tell me how to? i have totally no idea how to do it:(

P.S. right after i installed snow leopard, OSX run well, very smooth, but not long after that, it's not smooth anymore, and i checked system monitor only one core is "working hard", the other core is "quite lazy". is this the reason my hackintosh doesn't run smoothly? any solutions?

PLEASE HELP, I am stuck where i am for over one week, really on the edge of going nuts!

Attached Files







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy