Jump to content

"iobluetoothhcicontroller" boot error


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
fallen101

fallen101

    InsanelyMac Geek

  • News Team
  • 110 posts
  • Gender:Male
  • Location:Florida
I've been stuck at this for days I originally made my own installer with everything I thought I needed. No anvil got this same error.
Than I redownloaded my copy of OSX mountain lion. This time however I used my hack as the forum said it works pretty well. I still get "iobluetoothhcicontroller start completed" I've read it's a graphics issue. I'm not sure what to do I've tried -x -k CPUs=2 busratio=20 maxmem=2048 npci=0x2000 pcirootuid=1 graphicsenabler=no. Maybe more I forget
Specs of the pc are as follows


Intel core i7 920
Rampage II gene
12gigs of DDR3 ram
EVGA gtx 660 2048mb.

Thankyou for any help you might be able to give.

#2
artur-pt

artur-pt

    InsanelyMacaholic

  • Local Moderators
  • 4,655 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:TechManiaco
hello

try to delete from the installer

nv*.kext and boot

-f -v GraphicsEnabler=No

good hack

#3
fallen101

fallen101

    InsanelyMac Geek

  • News Team
  • 110 posts
  • Gender:Male
  • Location:Florida
I feel kind of silly as it seems like that allowed me to boot up into the installer! I did also had to use pcirootuid=1 and npci=0x2000 for reference if anybody else finds this useful.
Many thanks.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy