Jump to content

AMD - Geekbench scores

AMD benchmark Geekbench OSX Mountain Lion Lion Snow Leopard Hackintosh Legacy Kernel

  • Please log in to reply
87 replies to this topic

#61
ADHDMedia

ADHDMedia

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 659 posts
  • Gender:Male
  • Location:Modesto, CA, USA

what CPU ? 

Edited post



#62
gils83

gils83

    "y a pas de bug"

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,454 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
  • Interests:le soleil du var et l'informatique

:)

 

kernel Bronya Darwin 12.5 

 

mach_kernel.zip

 

 

851175Capturedcran20131124123045.png

 

 

858717Capturedcran20131124123541.png

 

kernel Bronya Darwin 13.0 RC4

 

mach_kernel.zip

 

599807Capturedcran20131124130613.png

 

 

778562Capturedcran20131124131023.png


Edited by gils83, 24 November 2013 - 12:16 PM.


#63
Shaneee

Shaneee

    AMD Dev Tester

  • Retired
  • 1,005 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland

Most definitely not the best but I will share. System is the same as my signature,

 

http://browser.prima...ekbench3/193803



#64
spakk

spakk

    If you try to please everyone, then you have certainly forgotten

  • Local Moderators
  • 2,054 posts
  • Gender:Male
  • Location:marocain

First test with Mavericks without adjustments of the graphics card, adjustments of the graphics card takes place at a later date

SingleCore Score --> 1897 MultiCor Score--> 8387

http://browser.prima...ekbench3/230860

 

 

after installed cuds etc.

SingleCore Score --> 1862 MultiCor Score--> 8662

http://browser.prima...ekbench3/230885

 

 

 

new one

SingleCore Score --> 2109 MultiCor Score--> 9726

 

http://browser.prima...ekbench3/231753


Edited by spakk, 25 November 2013 - 07:07 PM.


#65
gils83

gils83

    "y a pas de bug"

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,454 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
  • Interests:le soleil du var et l'informatique

:)

 

the kernel Bronya is veloce  !!  :) 



#66
spakk

spakk

    If you try to please everyone, then you have certainly forgotten

  • Local Moderators
  • 2,054 posts
  • Gender:Male
  • Location:marocain

Great Job



#67
aplIIc

aplIIc

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 98 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Blender, Mac on AMD, Coffee, F1, hakie sack, BEAMbots, beer, surf, MotoGP, ax throwing, son et l...

Heya Guys... =^)

 

Same setup as my sig: running at 200x20=4.0Ghz RAM @ 1600

Benchmark in 10.6.8 .. Anv V8_R2  :) 32-bit GeekBench

Attached File  1068GB.png   189.42KB   0 downloads

Oh and just for nostalgia's sake my old faithful ECS (RIP 2004-2013)...

Attached File  oldskool.png   188.83KB   0 downloads



#68
chocoboss

chocoboss

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Hummmmm

 

Machine type :

AMD Athlon II X2 250, 6Gb DDR3@1300Mhz, SSD OCZ Vertex 2+, Radeon 5770 fully ssupported, audio USB card ( onboard not supported ), MB : ASUS M5A78-LM-LX

 

Kernel :

sh-3.2# uname -a
Darwin Mac-Pro-de-chocoboss.local 12.5.0 Darwin Kernel Version 12.5.0: суббота,  9 ноября 2013 г. 07:52:39 (MSK); *patched-2050.48.11_10.8.5_Sinetek_Anv_Bronzovka_rc5/BUILD/obj//RELEASE_X86_64 x86_64
 

 

163223Capturede769cran20131221a768095632

 

so, seems bad, but perfectly working, no bug with my graphical card, my usb audio card is 100% working.

 

I boot without bootflag :D

 

PS : I'm french ok :P



#69
Konner

Konner

    Cat

  • Members
  • PipPipPip
  • 163 posts
  • Gender:Male

taythsS.png Same build thats in my signature.



#70
chocoboss

chocoboss

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Omg Oo'

 

This is a monster near a i7 I guess

 

My kernel should be bad, some ppl has 4000+ with the same processor ..

 

EDIT : I will try with OC, I can go up +23% ( maybe more but I'm not pro -- http://www.hardware....fiche22928.html )



#71
gils83

gils83

    "y a pas de bug"

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,454 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
  • Interests:le soleil du var et l'informatique

:)

 

http://browser.prima...ekbench3/285713



#72
latvian88

latvian88

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

PhEujqF.png

 

Detailed info about my score - link

 

My build (updated to 10.9.1 + the latest HWmonitor related kexts)- link



#73
spakk

spakk

    If you try to please everyone, then you have certainly forgotten

  • Local Moderators
  • 2,054 posts
  • Gender:Male
  • Location:marocain

here a new Geekbench, with mavericks 10.9.2

Attached Files



#74
chocoboss

chocoboss

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

With OC +23%, so 3.7Ghz, I can g0 to 3.9 Ghz I think but I will not take risk at 8 o'clock AM XD

 

308445Capturede769cran20131224a768082316

 

My cores are more efficient than gil's :D

 

Regor are rly nice for OC, but as I can see, not better than A8 chip

 

OC parameters http://www.hardware....fiche22928.html

 

I don't own geek bench, so 32 bit testing

 

Purely bios OC, no other trick



#75
spakk

spakk

    If you try to please everyone, then you have certainly forgotten

  • Local Moderators
  • 2,054 posts
  • Gender:Male
  • Location:marocain

With OC +23%, so 3.7Ghz, I can g0 to 3.9 Ghz I think but I will not take risk at 8 o'clock AM XD

 

308445Capturede769cran20131224a768082316

 

My cores are more efficient than gil's :D

 

Regor are rly nice for OC, but as I can see, not better than A8 chip

 

OC parameters http://www.hardware....fiche22928.html

 

I don't own geek bench, so 32 bit testing

 

Purely bios OC, no other trick

I have not overclocked my CPU, the test is carried out on standard



#76
chocoboss

chocoboss

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

I knowww :)

 

This is just an Athlon II X2 not phenom, so no L3 memory, even if core are nearly the same ( not rly, deneb > regor. 2 years between those ) I will have low score.

That's why I have low result ( low cost CPU = low result )

 

It was just a try to see influence of OC on geek-bench :)

 

Perform near 30% better so not bad. It is 100% stable so fully usable 24/24, 7/7



#77
gils83

gils83

    "y a pas de bug"

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,454 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
  • Interests:le soleil du var et l'informatique

:)

 

CPU FX 6300 low cost ( 95 €)   :)

  

214400Capturedcran20131225144450.png

 

 

294474

 

294612

 

2390639

 

2390644

 

Vcore=1,50 v / ratio x20=4000 Mhz/ ratio CPB x22.5=4500 Mhz  

 

155835Capturedcran20131225151425.png

 

 

the temperature value is right but not the voltage, the CPU idle is still amazing malgrès it is overclocked, the ambient room temperature is 20 ° C and the stock cooler is

 

PS :  no comment ;) 

 

193888Capturedcran20131225152705.png

 

 

 

 

:)



#78
chocoboss

chocoboss

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Hum not bad, mine is not a 95 euro CPU but 40 euro XDDD

 

I might buy the FX 6300 in january I think It would be rly better than mine :3

 

Also : multiplier is statik on mine so OC is a little harder



#79
gils83

gils83

    "y a pas de bug"

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,454 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
  • Interests:le soleil du var et l'informatique

:)

 

je voulais dire que low cost CPU ne veut pas dire forcément low result :) 

 

I meant low cost CPU does not necessarily mean low result :)



#80
chocoboss

chocoboss

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

:)

 

je voulais dire que low cost CPU ne veut pas dire forcément low result :)

 

I meant low cost CPU does not necessarily mean low result :)

I was working at mac donald's when I build my computer, earn 500 euros / month, so 100 was a lot for me XD

but I agree FX6300 look like good.

 

And since phenom x6 are not sold anymore FX6300 should be the best I can get for that price

 

1.50V as Vcore ? you will damage your CPU ..

I'm in 32 ° C with OC +23% and 1.4V as Vcore. Ambient room temperature is 20 ° C.

 

With VCore 1.45V I can easily run à 4Ghz I think but since max Vcore is "theoricaly" 1.4V I will not outside the limit

 

Je comprend ne t'en fais pas Gil's :)







Also tagged with one or more of these keywords: AMD, benchmark, Geekbench, OSX, Mountain Lion, Lion, Snow Leopard, Hackintosh, Legacy Kernel


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy