Jump to content

Black screen after first boot Mountain Lion on Nvidia ION board

nvidia mountain lion atom ion black screen a330 intel nvidia ion

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
galip91

galip91

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
Hey guys,

Normally I don't resolve to an option like opening a topic for such a common problem, but I have no choice as my headache's getting worse every second. I have gone through a lot of topics with the same problem, but with no help.

I have an Asrock ION330 Pro on which I'd like to install Mountain Lion.
It has the following specs:

Atom 330 dualcore @ 1,6 GHz
2GB ram
NVIDIA ION GPU

After following this guide http://pastebin.com/Pkn7FB7z I succesfully installed Mountain Lion.
I needed to use the following parameters though: -v -x -f npci=0x3000 GraphicsEnabler=Yes UseKernelCache=No

Just after part 6 of the tutorial it says that I need to boot in my freshly new installed Mountain Lion OS.

I boot with -v and after a while the letters go away (so no problems i guess) and my display goes all black. Nothing.

The display doesn't go to sleep so it must've been getting some sort of signal.

After all the topics I've looked at I think it must be because my GPU isn't supported or something. I tried booting with GraphicsEnabler=No and still no luck.

What do you think the problem could be?

#2
galip91

galip91

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

No one? Really?







Also tagged with one or more of these keywords: nvidia, mountain lion, atom, ion, black screen, a330, intel, nvidia ion


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy