Jump to content

Network issues


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
qblake

qblake

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
Haider,

In my last post, I asked help for changing my root password (which I fixed, I kept forgetting to load DirectoryServices before running passwd root) and now my Ethernet card isn't working.' I have a built in Realtek RTL8111D, and there is no networking icon by the sound in the corner of my screen. Furthermore, when I go to System Preferences and hit the + to add a service, I get the spinning rainbow wheel of death thingy. I have tried 4 Kexts so far (The one that comes with Hazard 10.6.2, the one you get when you search RTL8111D on the OSx86 kext database, Lnx2Mac's modded kext, and the official one that comes with ######) and none of them seem to work.

Thanks,
Quincy

PS. Screen resolution is all screwed up too, if I set the graphics mode to 1920x1080x32 in com.apple.boot.plist it only starts in 1400x1050 instead of 1080p. My GPU is a Radeon HD 5830, and any help here would also be appreciated

#2
iFIRE

iFIRE

    InsanelyMacaholic

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,807 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bcn-Spain
try this kext, see if work for you, install with KextWizard/RepairPermissions/RebuildCaches/reboot

Attached File  RealtekRTL81xx.kext.zip   97.76KB   11 downloads

#3
qblake

qblake

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
Nope, same problem, freezes while adding network service





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy