Jump to content

Can't boot unless with external HDD


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
xdanisx

xdanisx

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 223 posts
  • Gender:Male
  • Location:Massachusetts
I followed this guide here:

http://www.insanelym...53sm-notebooks/


I get a boot0 error when trying to enter chameleon. I don't even get to the chameleon screen. In order to boot, I must first plug in my external hard drive and use the chameleon on there.

The error I get is:

"Boot0: Error"

That's it, nothing else.

What should I do?

Install chameleon?

How?

#2
artur-pt

artur-pt

    InsanelyMacaholic

  • Local Moderators
  • 4,423 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:TechManiaco
hello

see this and apply

http://translate.goo....php?f=2&t=1075

good hack

#3
xdanisx

xdanisx

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 223 posts
  • Gender:Male
  • Location:Massachusetts
Thanks, I'll give that a try.

#4
C.Frio

C.Frio

    InsanelyMac Legend

  • Pandora Team
  • 1,078 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cabo frio - Brasil
hi

or.. an idea ... maybe you can boot with external drive, install chameleon wizard... and install chameleon choosing "boot0" on your HDD

c.frio

#5
xdanisx

xdanisx

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 223 posts
  • Gender:Male
  • Location:Massachusetts

hi

or.. an idea ... maybe you can boot with external drive, install chameleon wizard... and install chameleon choosing "boot0" on your HDD

c.frio


Didn't work. I tried this link: http://www.macbreake...oot0-error.html

and although I now don't get a boot0:error, I get this:

Posted Image

Update: I copied the extra folder from my external HDD to the root of my mac disk. Now, everything works except wifi!

Wtf? I did not change the kext in S/L/E that got wifi to work for me.

I have an Atheros ar9285 pci wifi adapter on my laptop.

Update: I copied the extra folder from my external HDD to the root of my mac disk. Now, everything works except wifi!

Wtf? I did not change the kext in S/L/E that got wifi to work for me.

I have an Atheros ar9285 pci wifi adapter on my laptop.


#6
xdanisx

xdanisx

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 223 posts
  • Gender:Male
  • Location:Massachusetts
UPDATE: Got it to work. Just installed chameleon over Chimera.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy