Jump to content

Myhack USB installer, Still waiting for root device error..

MyhackUSB Root Device Acer Aspire

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
moogbaby

moogbaby

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
Hello all

Having trouble installing Mountain Lion using MYhack on an Acer Aspire S3-391.

Sata is set to AHCI

I have no options in Bios for the following:

ACPI as S3
LegacyUSB as ON
UEFI Boot to OFF

So no way of knowing the status of those...

I boot from USB flash, and it gets to the apple Logo, then after a bit stoppes spinning and a no entry symbol shows...

Tried both USB ports (both are 2.0), Tried UsbBootFix=yes, nothing happens

In all these cases If boot -v It boots for a while and then says 'still waiting for root device' and keeps repeating that..

I am using myhack becuase I want to keep the current windows 8 partion...

Please help if you can. Thanks

#2
SS01

SS01

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 265 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ottawa
Try booting with -v PCIRootUID=1. Post with results.

#3
moogbaby

moogbaby

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
Hey,

Thanks for getting back, I gave up with myhack, used the the other one than cant be mentioned on here..worked straight away..





Also tagged with one or more of these keywords: MyhackUSB, Root Device, Acer Aspire


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy