Jump to content

Problem HD4000 + GTX 480 10.8.2

HD4000 GTX480 GT210 10.8.2

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
jejes

jejes

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
Hello. I'm building a new hackintosh but i'm unable to get graphics working.

My specs
Gigabyte Z77x-UD5H Bios Rev. 14
Intel i3770K
Colorful GTX480
Asus GT210
10.8.2

My problem is that i can't get both graphics working together. I can only work with HD4000. I have generated EFI strings to HD4000 and GraphicsEnabler=No installed latest Nvidia Drivers and set MacPro 3.1 definition and iMac 12,2. I can't see desktop. HD 4000 set in bios 32 MB. I've tried with both graphics card that i have GTX480 and GT 210.

Scene 1
HD 4000, Graphics Enabler= Yes. It works.

Scene 2
HD 4000, GrapihcsEnabler = No, Efi Strings for HD 4000. It works.

Scene 3
HD 4000 set off in bios, GTX 480 GraphicsEnabler=yes, i can't get desktop. It doesn't work.


Scene 4
HD 4000 set off in bios, GTX 480 GraphicsEnabler=no, i can't get desktop. It doesn't work.


Scene 5
HD 4000, GTX 480 GraphicsEnabler=yes, i can't get desktop. It doesn't work.


Scene 6
HD 4000 Efi Strings for HD 4000, GTX 480 GraphicsEnabler=no, i can't get desktop. It doesn't work.

I have tried with GT 210 with same result. I've i put a discrete GPU i can't boot totally. I need to put a nvidia card to get CUDA.

ThankYou for all





Also tagged with one or more of these keywords: HD4000, GTX480, GT210, 10.8.2


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy