Jump to content

Help: Hackintosh a Dell customized PC


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
kevinmscs

kevinmscs

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
Hi all,

So my PC has the following HW:

Dell XPS 8000 motherboard
Intel Xeon X3460 CPU
8 GB RAM
EVGA nVidia GeForce 210 512 MB
I think the onboard ethernet is Broadcom

So i know from researching that i have really bad combination of HW's for a Hackintosh, but im trying to make this PC work anyway since otherwise i dont know what to do with it :-)

I use ###### to make an USB with Mountain Lion, update the USB with the following:

Helpful:
AHCI_Extended_Injector.kext (which helps me pass the "no HDD shown while installing even in Disk Utility".

Non-helpful (i do not know if these affect anything but i did put them in:
NVEnabler.kext (trying to make GeForce work)
AppleBCM5701Ethernet.kext (trying to make onboard Broadcom ethernet work)
I added "device-properties" with these string from the OSX86 tool also (trying to make video work)

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

When booting via USB needed to have these params:
PCIRootUID=0
npci=0x3000

After all i have the HDD ready to boot, but upon booting i have this screen (stalled, of course). Params for this screen was:
PCIRootUID=1
npci=0x3000
GraphicEnabler=Yes
UseKernelCache=Yes
-v

Thats all. I've gone this far and currently dont know whats missing. I guess its the Video card but i'm not sure what to do next.

Any help is greatly appreciated. Thanks.

Attached Files



#2
Rampage Dev

Rampage Dev

    InsanelyMac Deity

  • Local Moderators
  • 2,060 posts
  • Gender:Male
What OS X version is this for? Is this a retail install?





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy