Jump to content

still waiting fo root device on sony vaio VPCEA16FA


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
theone2584

theone2584

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
Hi all ,

i have a sony viao vpcea16fa and tried to install ML with ###### but no luck. First i had the problem of hanging on pci configuration begin . i resolved it, by changing the iopci...kext but now i have the error wiating for root device and tried many ways of flags but no possibility to take off that error Posted Image.My configuration :
Processor Intel® Core i5-520M Processor 2.40 GHz with Turbo BoostChipset
Intel® HM55 Express Chipset Memory Bus 1066 MHz 4 GB DDR3 SDRAM

Hard Disk Drive 500 GB*4 (Serial ATA, 5400 rpm)
Graphics Accelerator ATI Mobility Radeon™ HD 5650 Graphics Dedicated Video Memory 1 GB DDR3 SDRAM USB High Speed USB 2.0 x 3

Attached Files



#2
eep357

eep357

    Triple Platinum

  • Retired
  • 2,527 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dark Side of The Wall
  • Interests:things and stuff
Instal to S/L/E

boot with -f

Attached Files



#3
p.H

p.H

    InsanelyMac Legend

  • FAQ Team
  • 767 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Hackintosh & NBA & COD4 promod

Instal to S/L/E

boot with -f

:D
hope it will fix all those related stuffs

#4
eep357

eep357

    Triple Platinum

  • Retired
  • 2,527 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dark Side of The Wall
  • Interests:things and stuff
If by related stuffs you mean all the USB errors...No it won't :)

#5
theone2584

theone2584

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
tried that but same error still waiting for crasy device :(

#6
eep357

eep357

    Triple Platinum

  • Retired
  • 2,527 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dark Side of The Wall
  • Interests:things and stuff
try rolling back USB kext, assuming your using thumb drive. USB errors. Can make small sata partition for installer instead as possible work around too.

#7
artur-pt

artur-pt

    InsanelyMacaholic

  • Local Moderators
  • 4,723 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:TechManiaco
hello

try to use in chameleon

usbbusfix=yes if don't work try EHCIacquirefix=yes

u need in dsdt when u install the OS

patch EHCIownership

good hack





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy