Jump to content

Can't boot Snow Leopard instalation on AMD [SOLVED]


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
aryus

aryus

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
Hello,

Since few times, i am trying to install Mac OSX Snow Leopard by Hazard on a Toshiba A210,  i can't boot the installation, when i don't write anything  i got a message like this : "Waiting for UDID ..." 
When i write :  -v -x arch=i386 cpus=1 busratio=20 or 16

I got 
"Waiting for Udid...."
applePS2Trackpad synaptics

And i nothing happens !
I tried with Nawcom CD, i got a kernel panic that say he don't find APCI table. 
I tried with apci=off, but the same result.
I tried with modbin kernel, the same problems, APCI !

I am lost now... I don't know what i can do ! 

Sorry for English, I'm French 

AMD dual core 1,79Ghz
2Go de RAM
Chipset graphics x1300

#2
HUSABER

HUSABER

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 873 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cyprus
  • Interests:HusabergFC-600 FourStroke,KTM500 TwoStroke,TM300 TwoStroke
    Free Time-My Hackintosh&Ap...
Go and try here:
http://www.osx86.net/amd-processors/

#3
aryus

aryus

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
thank you ! I will try

#4
aryus

aryus

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
I solved the problem, if anyone have the same problem :
http://www.osx86.net...x-10-6-amd.html





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy