Jump to content

[SOLVED] RocketRAID 2300 not working in Mountain Lion


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
djfremen

djfremen

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
It works natively from 10.5.7 - 10.7.4 but no love in Mountain Lion.

HighPoint doesn't make a driver for the 2300 since it isn't officially supported on OS X.

I'm considering updating the boards firmware but wanted to wait until that was absolutely necessary.

Can someone advise please advise.
Thanks.

#2
djfremen

djfremen

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
Ended up using an old 64 bit driver. Now it sees it as parallel SCSI. (See Attached)

Attached File  ImageUploadedByTapatalk1349410537.490697.jpg   219.96KB   42 downloads

#3
benew

benew

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
Hey! Man I was just buying a new raid card on eBay... I didn't and I'm glad! Can you pleaaaaase share your kext and method how to get it to work on Mountain Lion?
And can you confirm it works fine since you installed the drivers? Di you update the firmware? How? Sorry for harassing...
Would be sooo grateful.

#4
djfremen

djfremen

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
Hey-
Sure. The system is at my office so It'll have to wait until Monday.
In the meantime, which RR card did you purchase?

Thanks,





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy