Jump to content

iMessage on Mountain Lion VM

VMware Mountain Lion

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
AxeL__17

AxeL__17

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
Hi all,
I have a VM running Mountain Lion (10.8.2) hardware ver 9, 64 bit.
Everything works great with the exception of iMessage: once I try to enable it, it doesn't let me log in (it seems a server issue). Is Apple filtering us out?

Is anyone aware/experiencing the issue?

Regards
AxeL

#2
Donk

Donk

    InsanelyMac Deity

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,941 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manchester UK
Known issue with no way to fix it at present.

#3
ZackehSoul

ZackehSoul

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 65 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds, UK
Issue is due to the VM serial and iMessage only works with serials which are in the format of legitimate Apple devices.

#4
Redth

Redth

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
Is there any way to change the Serial #? I have searched a bit and found nothing promising...

#5
ZackehSoul

ZackehSoul

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 65 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds, UK

Is there any way to change the Serial #? I have searched a bit and found nothing promising...

There is, and that used to fix it. But it seems that Apple has changed something in 10.8.2 which makes it verify from some other form instead. Possible via network adaptors which identify as VMware etc. Not too sure right now.





Also tagged with one or more of these keywords: VMware, Mountain Lion


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy