Jump to content

Linker Command Failed Error, Please Help

ios ipad iphone apple xcode ios6 mac developer program app

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
LooN3y

LooN3y

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
After another developer I'm working with sent me the new version he made adjustments to, i get a linker errors in my Xcode, i know i have fixe this before, but i forgot.

can anyone guide me to the solution??


heres the screen shot of it


Posted Image


i've replaced the T1Autograph signature folder but i still get an error saying "directory not found"

and replaced the libdtdev.a (linea pro SDK) just to see if it did anything and it didn't


does anyone know a solution?

#2
TH3L4UGH1NGM4N

TH3L4UGH1NGM4N

    (~_~)

  • News Team
  • 1,154 posts
  • Gender:Male
  • Location:Wonderland
  • Interests:(~_^)
It would seem the architecture you're trying to build against isn't the correct one. Try checking in the project settings and making sure the settings are correct.

#3
LooN3y

LooN3y

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 27 posts

It would seem the architecture you're trying to build against isn't the correct one. Try checking in the project settings and making sure the settings are correct.


thanks, the API i was working with wasn't compatible with ARM7s so i had to deactivate that.

linea pro basically, rebuilt their API, looks like im going to have fun implementing the new version to my app





Also tagged with one or more of these keywords: ios, ipad, iphone, apple, xcode, ios6, mac, developer, program, app

  Topic Stats Last Post Info

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   Web hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy