Jump to content

DW-131 USB and GA-P55M-UD2 F11 - No Love


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
makotohiguchi

makotohiguchi

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
All,

I'm running Lion 10.7.4 on an GA-P55M-UD2 F11 with 8 gigs of memory.

I have scoured the Internet and found several people with DW-131s having similar problems to mine, but I can't quite seem to find a fix. Everything seemingly installs properly.. then... nothing... Wireless Network Utility app just bounced and nothing more. I've tried tons of drivers including DLINK's 1.9.6 drivers and Realtek's RTL8192US_MacOS10.7.ver1082 1.9.7 drivers. The only think that I think I notice is that the computer seems to stall out when it first boots up. I can see the logon screen, but I can't do anything with it. It just sits there for about three minutes or so, but I can't type my password in.

So.. yeah.. that's where I'm at. Can anyone lend me some advice/love on this for the next thing to try?

Thanks, in advance.

Mako

#2
makotohiguchi

makotohiguchi

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
TTT - Still looking po some nub

#3
LatinMcG

LatinMcG

    Insanely digesting DSDT

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,508 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tampa, Florida
likely irq issue in dsdt
get dsdt editor then extract and zip then post.
or try to patch it yourself with the patches folder

or sometimes USB3 can cause issues. (if your has it.. havent checked model specs)
or check the rollback of kexts of others similar board/Lion experiences.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   Web hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy