Jump to content

iAtkos S3 v2 on MSi S6000 ms-16D3

masi s6000 iatkos s3 snow

  • Please log in to reply
54 replies to this topic

#41
Shaneee

Shaneee

    AMD Dev Tester

  • Local Moderators
  • 1,002 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Interests:Web Design. OS X. Music.

Yea, I have a flash drive plugged in, usb mouse because touchpad wont work, and my phone is charging. itunes says it cant make a secure connection to it..


Search for ApplePS2 kexts for the touchpad to work. Not sure about the itunes error. Is id updated to the latest version?

#42
treyhamilton25

treyhamilton25

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 134 posts
  • Gender:Male
  • Location:Maverick Hunter HQ
  • Interests:Hackintoshing
FIXED!!!!!
And yes, itunes is latest. I'll look for the ps2 kexts. Thanks for you help too. :) I'm going to post a tutorial for this Dell. :)

#43
Shaneee

Shaneee

    AMD Dev Tester

  • Local Moderators
  • 1,002 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Interests:Web Design. OS X. Music.
Glad you got some stuff working then :) Glad to see your helping the community out with a tutorial also

#44
treyhamilton25

treyhamilton25

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 134 posts
  • Gender:Male
  • Location:Maverick Hunter HQ
  • Interests:Hackintoshing
what do you make of this? specs on the machine are in my sig.

Attached Files



#45
Shaneee

Shaneee

    AMD Dev Tester

  • Local Moderators
  • 1,002 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Interests:Web Design. OS X. Music.
Your missing IOGraphicsFamily.kext Is it SL this is from?

#46
treyhamilton25

treyhamilton25

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 134 posts
  • Gender:Male
  • Location:Maverick Hunter HQ
  • Interests:Hackintoshing
Lion.

#47
Shaneee

Shaneee

    AMD Dev Tester

  • Local Moderators
  • 1,002 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Interests:Web Design. OS X. Music.

Lion.


Install this with Kext wizard or Kext utility. You may need to use another mac to do this or connect the HDD to a windows PC using TransMac and add the file to S/L/E Or try booting your system using -x -f -v to get the file added.

Attached File  IOGraphicsFamily.kext.zip   188.08KB   2 downloads

#48
treyhamilton25

treyhamilton25

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 134 posts
  • Gender:Male
  • Location:Maverick Hunter HQ
  • Interests:Hackintoshing
Alright. I have a few errands to run, but I'll try that as soon as I get back. I have to go to best buy for a couple things. May just try to get a retail DVD from them.

-x -f -v gets me "Still waiting for root device"


#49
Shaneee

Shaneee

    AMD Dev Tester

  • Local Moderators
  • 1,002 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Interests:Web Design. OS X. Music.
Try PCIRooUID=1 -x -f -v or change =1 to =0

#50
treyhamilton25

treyhamilton25

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 134 posts
  • Gender:Male
  • Location:Maverick Hunter HQ
  • Interests:Hackintoshing
Tried both. Still giving me the same response. Ran Ubuntu live cd and I do have IOGraphicsFamily. So right now I'm putting SL back on and getting the wifi fix for my gf's dell. Then I'm going for ML on my MSi.

#51
treyhamilton25

treyhamilton25

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 134 posts
  • Gender:Male
  • Location:Maverick Hunter HQ
  • Interests:Hackintoshing
Sorry I haven't checked back in. Got lion working on my msi. Had to do the same thing I had to on the dell by removing applintelhd and one other one. Now I'm trying to get ML but it keeps getting hung up. I have a post on it. No commands work it seems. So I was going to see if you maybe had some insight. I'm too the point of pulling my hair out. Lol.

#52
Shaneee

Shaneee

    AMD Dev Tester

  • Local Moderators
  • 1,002 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Interests:Web Design. OS X. Music.
My installation of ML was a bit of a fluke. I added FakeSMC and NullCPUManagement kexts to the installer and installed it. Boot using ###### and installed all the needed kexts and bootloader and it worked.

#53
treyhamilton25

treyhamilton25

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 134 posts
  • Gender:Male
  • Location:Maverick Hunter HQ
  • Interests:Hackintoshing
I had to remove the AppleIntelHDA files from the installation to make it work with my MSi. Although when booting on the Dell it says Operation System Not Found. Not too worried about that right now though. Trying to get my ML tweaked back to normal. Well, Normal as can be. LOL

#54
Shaneee

Shaneee

    AMD Dev Tester

  • Local Moderators
  • 1,002 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Interests:Web Design. OS X. Music.
When you get into hackintosh you can't get away from it :)

My ML is near perfect apart from no QE/CI but I can live with that.

#55
treyhamilton25

treyhamilton25

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 134 posts
  • Gender:Male
  • Location:Maverick Hunter HQ
  • Interests:Hackintoshing
Mine was working good until i added a userdsdt.. modified from mine, installed with that "beast" thing, now i can't boot at all.. unless its in single user.. :( i have another topic here





Also tagged with one or more of these keywords: masi s6000, iatkos s3, snow


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy