Jump to content

system restart when loading kexts on start up


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
X-TRiAL

X-TRiAL

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
My system seems to just restart half way through booting up.
It doesn't show any Kernel Panic just restarts to chameleon?

any ideas?


Acer 5750G i7 2630QM
4GB DDR3 RAM
OS X 10.8

#2
iFIRE

iFIRE

    InsanelyMacaholic

  • Moderators
  • 3,769 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bcn-Spain
try this boot flag: -f -v busratio=20 GraphicsEnabler=No npci=0x2000

#3
X-TRiAL

X-TRiAL

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
Nope, done the same thing :/

#4
iFIRE

iFIRE

    InsanelyMacaholic

  • Moderators
  • 3,769 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bcn-Spain
Graphics Card ???




-x -f -v busratio=20 GraphicsEnabler=No npci=0x2000 cpus=1



#5
X-TRiAL

X-TRiAL

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
Intel HD Graphics 3000 + Nvidia GeForce GT 540M.

But I can't even boot with just Intel HD Graphics.

#6
ibr4him

ibr4him

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 75 posts
I have this exact same issue, anyone?

Intel DH67BL Board
Sapphire 6750

#7
X-TRiAL

X-TRiAL

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
I ended up reinstalling :)





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy