Jump to content

Mavericks kernel testing on AMD (formerly Mountain Lion kernel testing on AMD)

Mountain Lion AMD legacy kernel x64_86 ssse3 ssse3 emulator

  • Please log in to reply
5468 replies to this topic

#5461
Andy Vandijck

Andy Vandijck

    InsanelyMac Deity

  • Coders
  • 1,544 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tienen
  • Interests:Programming stuff for Mac OS X...
    Hacking...
    Hard rock (also really big Metallica...

Ok, long time no see guys :thumbsup_anim:

I decided to describe my problem, becuase I think it is the error connected/associated with the kernel.

I am using right now BSA_Kernel_V9 on 10.9.1 and 10.9.2 version of OSX.

Before I replaced the motherboard and cpu I was using the v6_kernel, because it was the only kernel which worked with my old cpu.

 

And my problem is that I have two monitors (dual display) and when I was on Snow Leopard I was using app named MultiScape.app to set ONE wallpaper across TWO monitors.

Now, when I am on Mavericks this program doesn't work good. He sets the black or white wallpaper on 2 monitors. Sometimes he sets a wallpaper but only in grey colours...

It's very strange so I write in here, maybe someone could explain me what's going on?

:ninja: :ninja: :ninja: I've got full QE/CI and most of games works perfectly...so what is the problem? :ninja: :ninja: :ninja:

P.S. The same reaction on both kernels - bsa_kernel and v6_kernel or other mavericks kernels.

On legacy_kernel on Snow Leopard, everything works great.

Probably due to the new multi-monitor support...

Probably the functions work slightly different...



#5462
tragediana150

tragediana150

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 243 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Interests:Music Production

Probably due to the new multi-monitor support...

Probably the functions work slightly different...

Thank you for the fast answer :)

I don't know if that's true...  I've got MacBook Pro and there is Mavericks. I connected the second monitor to Mavericks and this app works great, there is one wallpaper across two monitors with full colours.



#5463
Thunderbolt

Thunderbolt

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 242 posts

Probably due to the new multi-monitor support...

Probably the functions work slightly different...

 

 

I guess it is your R9 kernel I am using for the FX 6300 and it is working well 



#5464
tragediana150

tragediana150

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 243 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Interests:Music Production

Ok, I updated Mavericks to 10.9.2 and now the MultiScape.app working very well. V9_Kernel. There is no problem anymore :thumbsup_anim:



#5465
spakk

spakk

    If you try to please everyone, then you have certainly forgotten

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,524 posts
  • Gender:Male
  • Location:português

@tragediana150, check my message to you


Edited by spakk, 12 April 2014 - 03:32 PM.


#5466
mrjayviper

mrjayviper

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts

I am using the R9 kernel. I just used safari today and the display is messed up (see link).

 

Is this common? Would using a different kernel help?

 

I don't experience the issue when using chrome. Thanks



#5467
tragediana150

tragediana150

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 243 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Interests:Music Production

I am using the R9 kernel. I just used safari today and the display is messed up (see link).

 

Is this common? Would using a different kernel help?

 

I don't experience the issue when using chrome. Thanks

I've got something like that but on movies on youtube two days ago, This problem was on my hack and on my macbook pro. I installed the newest version of adobe flash and now everything working perfect. I don't think that is the cause of your problem but you can try it first and test it.

Good Luck :)


Edited by tragediana150, 13 April 2014 - 11:56 AM.


#5468
mrjayviper

mrjayviper

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts

I've got something like that but on movies on youtube two days ago, This problem was on my hack and on my macbook pro. I installed the newest version of adobe flash and now everything working perfect. I don't think that is the cause of your problem but you can try it first and test it.

Good Luck :)

Doesn't happen on other built-in apps and Apple websites are not affected it seems except for the Apple Store. I was viewing the different built favorites that Safari came with.

 

Anyway, thanks for the reply. just wondering if it's common problem.



#5469
IlhanRaja

IlhanRaja

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 98 posts
  • Gender:Male
  • Location:Houston, Texas

Over the last few days, I found many things more difficult than getting AMD ported to OS X (assuming I don't have to write the kernel ;) ) . Some old Intel GMA's (including mine, which is completely incompatible). Just a short kudos to the Team of Developers helping us stubborn AMD Users out :) , never imagined OS X to AMD to be as strong as it is so far  :angel:







Also tagged with one or more of these keywords: Mountain Lion, AMD, legacy kernel, x64_86, ssse3, ssse3 emulator


2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   Web hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy