Jump to content

HD4000 blank/black screen - info needed from working setup!


  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#21
tommyleebass

tommyleebass

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Gender:Male
  • Location:Milano Italy
same problem with 9,1 and 9,2

#22
Micky1979

Micky1979

    I realized that I am lucky

  • Moderators
  • 1,704 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
post your entire Extra folder, please (with dsdt)
////////////////////////
ci d'ho n'occhio

#23
tommyleebass

tommyleebass

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Gender:Male
  • Location:Milano Italy
ok

https://rapidshare.c...70693/Extra.rar

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com...yList-1.0.dtd">

<plist version="1.0">

<dict>

<key>Boot Banner</key>

<string>No</string>

<key>HD4000PlatformId</key>

<string>4</string>

<key>Instant Menu</key>

<string>Yes</string>

<key>Kernel Flags</key>

<string>PCIRootUID=1</string>

<key>Legacy Logo</key>

<string>Yes</string>

<key>DSDT</key>

<string>/Extra/DSDT.aml</string>

</dict>

</plist>

Tried on 2/4/8/9 exc..

#24
Micky1979

Micky1979

    I realized that I am lucky

  • Moderators
  • 1,704 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
Are you in Snow Leopard?





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy