Jump to content

UseKernelCache=Yes causes waiting for root device (fixed thnx to bcc9)


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
BatcOuntrY

BatcOuntrY

    InsanelyMac Protégé

  • Validating
  • PipPip
  • 96 posts
  • Gender:Male
  • Location:Los Angeles
Hi Everyone,

Just did a clean install of ML and everything is working good. Not really a deal breaker but I can boot just fine with UseKernelCache=No but if I change to UseKernelCache=Yes boot fails at "still waiting for root device". I've rebuilt the kextcache using touch /S/L/E but that didn't help. Any ideas on what could be causing this to happen?

#2
iFIRE

iFIRE

    InsanelyMacaholic

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,807 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bcn-Spain

Hi Everyone,

Just did a clean install of ML and everything is working good. Not really a deal breaker but I can boot just fine with UseKernelCache=No but if I change to UseKernelCache=Yes boot fails at "still waiting for root device". I've rebuilt the kextcache using touch /S/L/E but that didn't help. Any ideas on what could be causing this to happen?


Look here:#30

#3
limurphy

limurphy

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
Don't install any kext on /Extra folder.

#4
BugsB

BugsB

    InsanelyMac Deity

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,513 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kauai, Hawai'i
rad - thank you, iFIRE, BatcOuntrY (for asking) and - bcc9 !!





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy