Jump to content

No sound, no network on GM release


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
Sn1pest3r

Sn1pest3r

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 80 posts
Hey guys, so i successfully installed 10.8 gm release with myhack on an external hard drive, graphics are perfectly working, but i cant seem to get the sound nor the ethernet working, i tried all the kexts i know, but none of them work, any help?

My network adapter is Realtek RTL 8211BL, and my audio is Realtek ALC888S

P.S. also, if i try to restart, it doesnt work, the screen turns off and hangs there.

#2
Sn1pest3r

Sn1pest3r

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 80 posts
nevermind, finally got internet to work, but sound still not working

#3
Sn1pest3r

Sn1pest3r

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 80 posts
fixed sound too, even tho is not HD

#4
Crashed_Airplane

Crashed_Airplane

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

fixed sound too, even tho is not HD


How did you make it work?

#5
Nightmare

Nightmare

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

How did u fix the sound ALC888S(six port)?

 

Help me!!! :(



#6
Shaneee

Shaneee

    AMD Dev Tester

  • Local Moderators
  • 1,002 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Interests:Web Design. OS X. Music.

fixed sound too, even tho is not HD

 

HD Audio comes from you Graphics if I'm correct.

 

-

 

VoodooHDA 2.8.2d6 will enable ALC888s onboard audio.







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy