Jump to content

iATKOS s3v2 in my AMD PC, Problems..


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
barrux

barrux

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
Hello, sorry for my bad english. Yesterday I successfully installed iATKOS in my AMD PC. This is my configuration:
CPU: AMD Phenom II x4 965 BE
Motherboard: ASUS M4A89TD PRO/USB3
RAM: gskill Ripjaws F3-12800CL7D-4GBRM (2Gx2)
HD: Western Digital 650 GB Caviar Black (Sata)
Burner: LG (Sata)
Video card: Ati 6870 Club 3D Overclocked edition (1GB)

Once installed, whit this configuration:
Bootloader: Asere BLN v1.1.9
Patches: Sleep Enabler
Drivers: AHCI Sata & Voodoo PS/2
VGA: Ati Framebuffer
Network: RTL8168
The rest I left the default.

iATKOS works, but how I can fix this problems ?
1) I have only one resolution, 1024x768, how I can lead it in 1280x1024 ?
2) In my PC, there are, Ubuntu and Windows 7, if I install Chameleon bootloader, I can see Ubuntu and Windows ? And how I remove Asere BLN v1.1.9 ?
3)For now, I boot iATKOS with CD MOD, writing "busratio=18 cpus=4" and it works, but I can Boot iATKOS without this CD MOD when I install Chameleon? And I can Boot it without write "busratio=18 cpus=4", making it automatically ?
4) Audio is stick though I have installed the kext for my sound card. (Realtek® ALC 892 8-Channel)

PS: I have installed, whit Kext Utility, the kext for my Ati 6870, but if I restart, iATKOS crashes when arrived in "dsmos has arrived".

This is the kext for my video card, that I used: http://www.osx86.net...do=file&id=1257

Thanks for help, and sorry for my language.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy