Jump to content

Unable to upload files or photos


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
eep357

eep357

    Triple Platinum

  • Supervisors
  • 2,527 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dark Side of The Wall
  • Interests:things and stuff
Been going on for a few days, different "macs" and tried different browsers. Always get an error after it seems like it would just be finishing attaching the image/file, instead-error :( Here I'll attach a screenshot so everyone can see what I'm talking about....oh yeah, no I won't :)

#2
Gringo Vermelho

Gringo Vermelho

    The Jan Bird fix

  • Supervisors
  • 6,108 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brazil
Confirmed, only tried zip files and Firefox 13.0.1 though.

#3
eep357

eep357

    Triple Platinum

  • Supervisors
  • 2,527 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dark Side of The Wall
  • Interests:things and stuff
chrome and safari, with latest and greatest flash player. zip, jpeg, png. guess that pretty much covers em all then

Until I can upload random lolcats, there's nothing here for me anymore :(

#4
Poco

Poco

    InsanelyMac Plumber

  • Supervisors
  • 1,478 posts
  • Gender:Male
  • Location:Canada
Disk is full again - reporting to our host, will be fixed tomorrow hopefully

#5
eep357

eep357

    Triple Platinum

  • Supervisors
  • 2,527 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dark Side of The Wall
  • Interests:things and stuff
Issue still persists on my end :(

#6
TheNavigator

TheNavigator

    Nav

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 369 posts
  • Gender:Male
  • Location:Alexandria, Egypt
  • Interests:Webdev and Gamedev
@iPoco, I don't think so. Disk is full will also affect the database. You're talking about 1 MB maximum, that would close the whole database in a day or so with that active forum.

IMO, it's a forum software issue. I hope Alessandro notices this.

#7
Poco

Poco

    InsanelyMac Plumber

  • Supervisors
  • 1,478 posts
  • Gender:Male
  • Location:Canada
@eep357: Haven't yet had a response :(. I sent a reminder yesterday - will send another tomorrow if I haven't heard back.

@TheNavigator: It is a disk space issue, we've had the same problem a few times this year. The database is on a different server, which is why the forum still works (except for a cache issue a few weeks ago). Only those marked as Fubra Team have access to configure the servers, if it was a software issue either me or Ed could get to it.

Poco

#8
TheNavigator

TheNavigator

    Nav

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 369 posts
  • Gender:Male
  • Location:Alexandria, Egypt
  • Interests:Webdev and Gamedev
Uhum, didn't notice you're a moderator o.o

And K then. Didn't know that the database's on different server :|

#9
Poco

Poco

    InsanelyMac Plumber

  • Supervisors
  • 1,478 posts
  • Gender:Male
  • Location:Canada
It's been fix now. Shouldn't happen again for a long time, but if it does let us know

#10
eep357

eep357

    Triple Platinum

  • Supervisors
  • 2,527 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dark Side of The Wall
  • Interests:things and stuff
Attached File  zomg-46380.jpg   6.43KB   2 downloads
It works!

#11
Alessandro17

Alessandro17

    Chief of Security

  • Administrators
  • 8,319 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sector 001, Italy

IMO, it's a forum software issue. I hope Alessandro notices this.


Thanks for your vote of confidence :) but Poco knows a lot more than me about this kind of issues.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy