Jump to content

D-Link DWA-510


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
djrokas

djrokas

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
Hello, does someone know how to make DWA-510 work.I tried many kext, but none of them were working. Thank You.

#2
giofrida

giofrida

    InsanelyMac Italy

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 667 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
Have you tried here?

Bye,
-giofrida

#3
djrokas

djrokas

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
Yes, doesn't work :(

#4
Gringo Vermelho

Gringo Vermelho

    The Jan Bird fix

  • Supervisors
  • 6,111 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brazil
DWA 150 uses a Ralink RT61 chip. Try some drivers from Ralink:

http://www.ralinktec...port.php?sn=502

#5
djrokas

djrokas

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
They only work with 10.5 and not 10.6

#6
giofrida

giofrida

    InsanelyMac Italy

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 667 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
Maybe the driver is 32 bit only so install it and boot with flag "arch=i386"!

Bye,
-giofrida

#7
djrokas

djrokas

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
It doesnt let me install it, shows errors

#8
Gringo Vermelho

Gringo Vermelho

    The Jan Bird fix

  • Supervisors
  • 6,111 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brazil
Two of the drivers on the Ralink download page work only up to 10.5 and none of the downloads mentions RT61 specifically. How do you know you got the right one? Try the other two...





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy