Jump to content

I *cannot* get my 8600gt working


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
NoSmokingBandit

NoSmokingBandit

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 317 posts
I just installed 10.6.3 with the newest version of chameleon. I have an xfx 8600gt 256mb card and I can't get it to go over 1024x768. Graphics enabler does nothing, I've created efi strings that did nothing, i've tried a slew of kexts that did nothing.

What should I be trying next?

#2
Kucksy

Kucksy

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 56 posts
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Interests:computer programming, outside activities (sports mainly),
Just wondering, what did you use to generate your efi string for your video card ?

#3
NoSmokingBandit

NoSmokingBandit

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 317 posts
gfxutil. I've done it several times before for other cards, but this one just refuses to work.

#4
ultimo

ultimo

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts
I have the same series card, just the mem is twice as on yours, I used EFIStudio, a part of the leohazard distro, the rig is an AMD proc, I don't think that'll matter.

#5
iFIRE

iFIRE

    InsanelyMacaholic

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,807 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bcn-Spain
[a

I just installed 10.6.3 with the newest version of chameleon. I have an xfx 8600gt 256mb card and I can't get it to go over 1024x768. Graphics enabler does nothing, I've created efi strings that did nothing, i've tried a slew of kexts that did nothing.

What should I be trying next?



Attached File  nVidiaGeForce8600GT_256MB.hex.zip   973bytes   8 downloads





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy