Jump to content

Unable to view hard drive when installing from usb lion

dell Dell XPS 410

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
tribaldaze

tribaldaze

    InsanelyMac Protégé

  • Newbies
  • Pip
  • 10 posts
I have used the [GUIDE] A fast and easy way to install Lion to try to install lion on my Dell XPS 410. I final got past the grey screen and rainbow wheel from hell lock and now that I got the installer to finally boot up I can only see the USB drive not my hard drive. Any Suggestions?

I did this


1. Read this guide:
http://www.insanelym...howtopic=259068

2. Then read what browndogfred wrote about using the above method, post 1320 and 1323:
http://www.insanelym...c=28138&st=1319


Used these see

Attached File  dimension9200-extract_to_Extra.zip   1002.94KB   1 downloads

Any help would be great, I can see the promise land but and stuck at the toll booth, lol.

#2
rlf

rlf

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,000 posts
Boot the installer.
Answer the language question.
On the next page, go to the Utilities menu item and choose Disk Utility
Format your hard drive Mac OS Extended Journaled
Quit Disk Utility and return to installer
Select your formatted hard drive and install.

#3
tribaldaze

tribaldaze

    InsanelyMac Protégé

  • Newbies
  • Pip
  • 10 posts
Tried that, the drive doesn't even show up. Only the usb drive is listed.

#4
tribaldaze

tribaldaze

    InsanelyMac Protégé

  • Newbies
  • Pip
  • 10 posts
OK go it to finally load the disks, formatted and now installing. WIll post results

K all loaded and installed but stuck with still waiting for root device, any suggestions

#5
JamesLittler

JamesLittler

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,022 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portsmouth, England
Try booting with
PCIRootUID=1 -v

Post the result

#6
tribaldaze

tribaldaze

    InsanelyMac Protégé

  • Newbies
  • Pip
  • 10 posts
Got it up and running, reinstalled Lion and everything is up. Now I am having to find a iCloud, app store and Nvidia 9600gt graphics fix. I have networking and seems to going well so far.





Also tagged with one or more of these keywords: dell, Dell XPS 410


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy