Jump to content

Problem on Wake


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
ncmontas

ncmontas

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 92 posts
Hi,
I have a RTL816 kext loaded on my system ASUS p5kpl -am, I just try enabling sleep using sleep enabler.kext for 1.0.7.3. Sleep goes well and also wake, problem is my network just does not connect after wake. I already search the forum for answer but found nothing to solve my issue, can somebody share some thoughts

thanks

lion 1.0.7.3
ASUS p5kpl am
E8500
GTS450
4G

#2
ncmontas

ncmontas

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 92 posts
anyone?.. also my network becomes green and acquire an IP now. but still no internet connections..

#3
Abdul Qayyum Amir Rasid

Abdul Qayyum Amir Rasid

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
when you says your sleep is working can you elaborate?

I have same build with you, mine is Lion 10.7.2.

My display sleep is working, but when I choose sleep from the Apple Icon on the top left.

My computer goes to sleep and I can't wake it. I had to do had reset, and my bios setting will be gone.

In your case, hows the sleep working for you?

#4
ncmontas

ncmontas

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 92 posts
sorry for the super late response, i can put my system to sleep using the sleep in apple logo; i can also wake up using keyboard, but it seems like my network cannot seem acquire a valid IP address from my router. I already tried a couple of variant of RTL8XX kext but to no avail. I need to reboot in order for me to acquire a valid ip. Anyone has an idea what is happening?





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy