Jump to content

Help with GTX560


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
guitmz

guitmz

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 69 posts
Hi!

I have a laptop with GTX560M. It works ok, QE/CI enabled with GraphicsEnabler=Yes on Chimera. I wonder if there is any other method to enable my card (if yes please explain hehe). 'Cause sometimes i feel i dont have the full experience.. when i open a game i get a black screen with sounds working only.. to fix that i have to force shutdown via powerbutton.. so there's something wrong .. also, its possible to use HDMI to connect to a TV? Thanks a lot!!!

#2
Generic George

Generic George

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 177 posts
Some more information would be helpful. What version of osx are you using? Have you installed the latest drivers from nVidia's website?

You probably want to be running at least 10.7.3 since I believe that is required for the latest nVidia drivers and I believe it has some updated drivers in as well. I had to do both before I got my 560ti 448 core desktop running.

Sound through HDMI unfortunately is not simple to get running currently. The video part works fine as far as I can tell, once you have the graphics card fully working.

#3
guitmz

guitmz

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 69 posts
10.7.3 here... didnt installed any drivers from nvidia, there is any for 560m?

#4
guitmz

guitmz

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 69 posts
so??





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy