Jump to content

Snow Leopard keeps restarting after the kext loading


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
spartakush

spartakush

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest, Romania
Hi to everyone. I am using an AMD Athlon II X2 250 3Ghz, 6GB DDR3, and MSI HD 6670 1GB DDR5 . I have a problem after i installed snow leopard on my pc. I have retail disc after that i installed 10.6.8 combo update v1 then bootloader chameleon and then nawcom 10.8 kernel after i reboot my pc it keeps restarting after the kext loading. I am using Force64, maxmem=4096, -v npci=0x2000 as flags. Can you help me ? Thanks.

#2
eep357

eep357

    Triple Platinum

  • Retired
  • 2,527 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dark Side of The Wall
  • Interests:things and stuff
Try the all mighty -x. can you at least get into single user mode with -s?. U got FakeSMC and Nullcpupowermangement.kexts?Why setting max mem to 4 gigs but forcing 64 bit? U sure all your extensions are 64bit? I thought limiting memory, if needed at all, would only be needed during initial install, never had to myself. If u got Fakesmc, some sort of powermanagement disabler and whatever is needed for your chipset(guessing nforce sata controller?), try i386. What version of Chameleon? My money"s on boot loader,or either fakesmc or powermanagement not loading since your not getting a kernel panic, black screen graphics card issue or still waiting on root device(yet). Also try GraphicsEnabler=Yes and You can try adding frame buffer i.e AtiConfig=Brushless and may need Kernel=nawcom (or whatever it would be for your kernel) and -f to not load kernel cache

#3
eddiebelfast

eddiebelfast

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
At the Darwin screen where you type say, -s -x... try typing update.

#4
spartakush

spartakush

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest, Romania
Tried all above but it doesn't work. i am using Chameleon-2.1svn-r1730. Now it shutdown after the message " Done. Cpu Halted".

L.E Ah and my motherboard is MSI 870-C45

#5
eep357

eep357

    Triple Platinum

  • Retired
  • 2,527 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dark Side of The Wall
  • Interests:things and stuff
disable C1E halt in BIOS?

#6
spartakush

spartakush

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest, Romania
It's Disabled.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy