Jump to content

how do I get 2 GTX 560 to run?

Nvidia GTX 560

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
DarkUser89

DarkUser89

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 307 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany / Saarbrücken
how do I get 2 GTX 560 to run?

e have tested with efi string but it does not work.
and graphicsenabler is not work.
Apple logo is only background

EDIT my new system!

iDark 1.1
 Lion 10.7.3 11D50b //  Mountain Lion 10.8 12A128p

I5 2500K @ 4GHz // ✗ Intel HD 3000 // ✗ HDMI / Audio
GA-Z68X-UD3H-B3 rev.1.3 F10 // ✓ Z68 Express Chipsatz // ✗ Sleep // ✓ SpeedStep // ✓ ALC889
✓ Realtek RTL8111E // ✓ Marvell 88SE9172 // ✓ Etron EJ168 // ✓ VIA VT6308 // ✓ iTE IT8728
Geil 16GB DDR3 1600 BlackDragon
✓ Zotac GTX 560 OC 1GB // ✗ HDMI / Audio
Chameleon 2.1 r1820


#2
JCsHands

JCsHands

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 101 posts
  • Gender:Male
Have you tried the new Kexts from NVIDIA? I have not yet installed them on my home machine but from the reports I have read they will allow it to run natively.

#3
DarkUser89

DarkUser89

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 307 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany / Saarbrücken
have new kexts but it does not work.
screen is gray with apple logo!

Posted Image

#4
Gringo Vermelho

Gringo Vermelho

    The Jan Bird fix

  • Supervisors
  • 6,123 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brazil
In the immortal words of Living Color, "please not that again".
If your Windows PC stopped booting at the Windows logo would you take a photo of it? I didn't think so.
I also see a gray screen with the Apple logo when I boot up my Hackintosh, and so does everybody else here.
Your screenshot is pointless because it doesn't provide any clues as to what the problem is.

Boot with -v to see important messages. Take a photo and post it here if you want someone to help you.

To begin with, you should try to get one of your video cards working with "EFI" Device Properties strings.
Once you have a single card working, then move on to experimenting with both cards at the same time.

#5
DarkUser89

DarkUser89

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 307 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany / Saarbrücken
the 2 video card does not recognize monitors! only the first!

Posted Image





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy