Jump to content

Cannot get DWA-556 working


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
Ankiel

Ankiel

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bloomington, IL
I picked up this card for my upgrade from SL to Lion because all the compatibility lists showing this card working OOB as Airport. I cannot get this thing to work. I'm running on a GA-EP45-DS3L with a Core 2 Quad. I installed 10.7.3 using Kakewalk. Everything else seems to be working fine, I just can't get the card to show up. I've tried various Atheros fixes to no avail; I'm pulling my hair out on this! Has anyone else had issues getting this card working in Lion and if so were you able to fix it? Thanks!!

#2
teme

teme

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
i got this card. i did nothing to make it work. was recognized OOB as an Airport Extreme Card

#3
Ankiel

Ankiel

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bloomington, IL
@teme

Do you know what hardware and firmware versions you are using? It should say on the box if you still have it. I'm using H/W A1 and F/W 1.40.

#4
Ankiel

Ankiel

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bloomington, IL
It was a bad card. I exchanged it today and tried the new one. Worked 100% OOB as Airport.

#5
teme

teme

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
sorry for the late reply, but yes same hardware ver and same firmware

glad to hear you got it sorted

#6
3square

3square

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 73 posts
Hi, I'm having the same issue. I boot into windows and the card function perfectly, how would I know if it's abad card? Thanks





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy