Jump to content

Aggregate device problems

Outputs VoodooHDA Aggregate

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
PookyMacMan

PookyMacMan

    InsanelyMac Legend

  • Moderators
  • 1,459 posts
  • Gender:Male
  • Location:Earth–Western Hemisphere, specifically
  • Interests:Computer science, engineering, trumpet performance, and a host of others. :D
Hello. :)

I just got all of my audio outputs showing up in System Preferences using Nodes To Patch in VoodooHDA! However, now my issue is being able to use all of them. :( I'm not as much concerned about getting 5.1 or 7.1 channel since I'm not running a HTPC (although that would be nice), but I would at least be able to get all outputs working at the same time (i.e. have four sets of speakers connected at once). I tried creating an aggregate device in Audio/Midi Setup, but each time I did it, it would only come out of one output, I could not control the volume, and there was a lot of crackling, delay, etc. So, my questions are:

1. Am I doing something wrong in the creation of an aggregate device in Audio/Midi Setup? Is there something I can do to fix the problems above?

2. Is there a way to configure the settings so that the four line-out jacks are seen as one output?

Thank you very much! :)





Also tagged with one or more of these keywords: Outputs, VoodooHDA, Aggregate


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy