Jump to content

Problem :Ati mobility 4670 (deviceid :1002:9488) using chimera n lion osx.

Ati mobility 1002:9488 lion chimera

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
crimv

crimv

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
Hi all,

Im new here. and required u guys to help me .. Thanks..^^

Currently i facing this problem to enable this graphics driver into QE/CI mode. In running extension i only found out that ati4600 . kext is running and yet (i see alot forum show that i required to have the atiframebuffer to be execute as well)but how to do it? .

And the mac osx just able to detect it as an non Ati graphic cards running on 3mb vram.. im using Chimera with latest lion osx. thanks

#2
crimv

crimv

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
im smbios.plist ( imac 11.1) currently my setting is GraphicsEnabler = no without any UseAtiRom .. because i dunno how to use it. My framebuffer is not loaded in the running extention .. please help ..

#3
crimv

crimv

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
UPDATE

Change to chameleon shrike version.. able to boot with full [left]QE/CI mode with GE=Yes .. but problem occur . only able to detect the lvds when i plugged in hdmi on external screen. else wont work. and yet the external display is black screen. Need help thanks.. I need someone to teach me how to edit the hex on atiframebuffer .



#4
crimv

crimv

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
Anyone help? please~





Also tagged with one or more of these keywords: Ati mobility, 1002:9488, lion, chimera


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy