Jump to content

Mac OS X Lion 10.7.2 is Available!


  • Please log in to reply
139 replies to this topic

#41
CooSee

CooSee

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 582 posts
  • Gender:Male

>> used ' Reversioner11C73Client.pkg '

I was too fast and clean this out. Would someone put this in the net, please.


T

-.-

ps. Golden Master not seems to be any more "Golden Master".



Reversioner !!!

!!! DON'T FORGET TO BACKUP BEFORE UPDATE !!!

CooSee ' Ya

#42
afiser

afiser

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 123 posts

Thanks but I finally solved removing my card's info from the DSDT and then using GraphicsEnabler=Yes.

That gave me my display back but the performance was SLOW as hell, so I solved editing the AGPM kext and everything's fine now.

I'm using a GTS 450.

Cheers!


what exactly did you edit in AGPM?

#43
Synthology

Synthology

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 117 posts
  • Gender:Male
  • Location:California
10.7.2 on all 64bit hackmacs - All Clear

That includes:
H55M-S2V (Corei3)
X58A (Corei7)
H67M (Corei3 Sandy)
P45 (Core2) Laptop
D975XBX1 (Core2)

Of course, some kext backups were necessary for audio and ethernet.

For Counterstrike players:
You must remove - AppleGraphicsPowerManagement.kext
From S/L/E/
and use kext wizard to repair and rebuild caches.
Or you will have some nasty lag. I must note, graphics on Steam games seemed to get worse with this update.
Heads Up.

Prof. Synthology

#44
AppleFan91

AppleFan91

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
I need a help here. The KP appear during the installation of 10.7.2 update, it shows that the problem is ApplePolicyControl(i don't remember exactly). I have done a clean install of Lion and the KP happen again with the 10.7.2 update and the same errors . My sig is EP43-UD3L, Q9550, EVGA GTX 460, ALC888, DSDT by Auto-Patcher, working fine in 10.7 and 10.7.1.

#45
rockstarjoe

rockstarjoe

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 101 posts
  • Gender:Male
  • Location:washington, dc

I need a help here. The KP appear during the installation of 10.7.2 update, it shows that the problem is ApplePolicyControl(i don't remember exactly). I have done a clean install of Lion and the KP happen again with the 10.7.2 update and the same errors . My sig is EP43-UD3L, Q9550, EVGA GTX 460, ALC888, DSDT by Auto-Patcher, working fine in 10.7 and 10.7.1.


Having the same problem here! Worked fine on 10.7 and 10.7.1, but I keep getting KP during install (both combo update and software update). Actually it made it through the combo update install once, but then KP on restart. I keep doing clean installs trying to figure it out, but no luck so far... very frustrating!

#46
BigPines

BigPines

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 35 posts
Looking for some help form the experts. I was fine under 10.7.1 and the install seemed to go fine for 10.7.2 but I can't boot into it. Uploaded images of where it stops in verbose and the KP in safe. Any ideas?

VERBOSE:Attached File  verbose.jpg   307.01KB   148 downloads

SAFE:Attached File  safe.jpg   340.55KB   115 downloads

#47
AppleFan91

AppleFan91

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

Looking for some help form the experts. I was fine under 10.7.1 and the install seemed to go fine for 10.7.2 but I can't boot into it. Uploaded images of where it stops in verbose and the KP in safe. Any ideas?


Yep, I have the same KP as yours but it appear in the middle of the 10.7.2 installation process, after reboot my hack become unbootable :) .

#48
HFW

HFW

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Gender:Male
  • Location:England
Latest Chameleon Trunk (R1618) with Facetime/iCloud fix is in this post:
http://www.insanelym...p...0&start=100
Read the warning, or ignore it (but don't complain to me when it breaks something :P): Not for use on RAID setups.

10.7.2 on all 64bit hackmacs - All Clear

That includes:
H55M-S2V (Corei3)
X58A (Corei7)
H67M (Corei3 Sandy)
P45 (Core2) Laptop
D975XBX1 (Core2)

Of course, some kext backups were necessary for audio and ethernet.

For Counterstrike players:
You must remove - AppleGraphicsPowerManagement.kext
From S/L/E/
and use kext wizard to repair and rebuild caches.
Or you will have some nasty lag. I must note, graphics on Steam games seemed to get worse with this update.
Heads Up.

Prof. Synthology


I noticed an improvement in Source myself (TF2/L4D2 ;P)
(Offtopic) And Source for Mac is buggy as hell. wish they'd sort out the Steam client too... Ah well...

#49
Wanna Hack

Wanna Hack

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 42 posts

Looking for some help form the experts. I was fine under 10.7.1 and the install seemed to go fine for 10.7.2 but I can't boot into it. Uploaded images of where it stops in verbose and the KP in safe. Any ideas?

VERBOSE:Attached File  verbose.jpg   307.01KB   148 downloads

SAFE:Attached File  safe.jpg   340.55KB   115 downloads


I had the same issue with EP43-UD3L using Cartri BIOS.

Here's what you need to do.

Remove the AppleGraphicsControl.kext (version 3.0.16) from S/L/E by booting in single user mode, from another drive, etc. Just remove that kext!

Boot into 10.7.2 with -v -f flags. The system will bring you to the Finder.

My system seemed like it was working fine -- graphics, sound (had to reinstall patched applehda), network, etc.

Since I don't know the long-term repercussion of not having AppleGraphicsControl.kext and don't really have the time to deal with it, I put a backup copy from the previous version (3.0.8) in S/L/E manually.

Reboot. And it works!

Oh, if you're looking for the old version, someone on the previous page thread posted 10.7 kexts.

Good luck you eager-smeager-early-adopter!

And let us know if this worked out for you.

#50
AppleFan91

AppleFan91

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
I have the same mobo as you and same KP issue too, but the KP appear during the 10.7.2 install, not after the reboot. I try to delete the AppleGraphicControl.kext and boot with -v -f and even with -x, there is no longer KP but the boot still stuck like the first image of BigPines. I use DSDT from the auto-patcher which works fine under 10.7 and 10.7.. Any idea.

#51
RSmile

RSmile

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
Had no problems with the update to 10.7.2.
But I can't login to icloud. It says the apple-id is correct but I can't connect to icloud. :(
With iphone and ipad there are no problems.
Use the same apple-id with the itunes-store.

any suggestions?

#52
Onixs

Onixs

    Since 2007

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 780 posts
  • Gender:Male

Looking for some help form the experts. I was fine under 10.7.1 and the install seemed to go fine for 10.7.2 but I can't boot into it.


Don't use Mac-94245B3640C91C81 as your SMboardproduct in smbios.plist

#53
Il Francy MacPc

Il Francy MacPc

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
  • Gender:Male
  • Location:nowhere
This update was of the smoothest ever, not even random KP on first reboot. Audio got repatched. Bigger Launchpad icons and annoying iCloud subscription. Boot time slightly increased, running Cham svn r1618.
Now upgrading main installation

#54
Ajhu

Ajhu

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
My problem is that its booting into the OS and login screen i can hear the sound but my display goes to sleep. Tried GraphicsEnabler=Yes, its causing kernel panic. i have a GTX480. Any ideas?

#55
AppleFan91

AppleFan91

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
Great news for those who is having the issue with the ApplePolicyControl.kext. I've worked around this problem for whole day and i finally have a cure for it. :(
But first thing is that you need another working OSX (10.6 or 10.7) on another disk. If you have one, boot into it, run the 10.7.2 combo upd, change destination to osx Lion disk that you want to update, wait for it's done.
After that go to the S/L/E on osx Lion disk, find AppleGraphicsControl.kext drag it to the desktop. On the desktop, right click on AGC.kext show package contents, go to Plugin and delete the ApplePolicyControl.kext. Drag Drop it back to S/L/E, repair permission and boot back to yours Lion. And now you can enjoy iCloud :)

#56
rockstarjoe

rockstarjoe

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 101 posts
  • Gender:Male
  • Location:washington, dc
You saved my butt!!! THANK YOU. First hackintosh problem in years that really had me stuck. thank you again!

#57
samoht

samoht

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Location:Berlin, Germany
Great, AppleFan91 :(
You saved my day (...s ...weeks ...months ...).
Had just the same KPs during all (beta) 10.7.2 installations.
Thanks for sharing, buddy.
Greetings
Tom

Mobo: Gigabyte EP45-UD3LR

#58
quis

quis

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 83 posts
Installed through check update, rebooted and couldn't boot into it.
Realized that I forgot to deal with ATI4800Controller, added 0x94421002 for my good old 4850, rebooted and still stuck...

Gonna try verbose and safe mode once again. Brb.

#59
DarwinX

DarwinX

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 627 posts
  • Gender:Male
  • Location:Florida

Great news for those who is having the issue with the ApplePolicyControl.kext. I've worked around this problem for whole day and i finally have a cure for it. :)
But first thing is that you need another working OSX (10.6 or 10.7) on another disk. If you have one, boot into it, run the 10.7.2 combo upd, change destination to osx Lion disk that you want to update, wait for it's done.
After that go to the S/L/E on osx Lion disk, find AppleGraphicsControl.kext drag it to the desktop. On the desktop, right click on AGC.kext show package contents, go to Plugin and delete the ApplePolicyControl.kext. Drag Drop it back to S/L/E, repair permission and boot back to yours Lion. And now you can enjoy iCloud :P


The solution for the ApplePolicyControl.kext issue that you worked all day on is simply to delete it? :( Ingenious.

#60
gigignopechegno

gigignopechegno

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Gender:Male
  • Location:TEXAS
  • Interests:TRAVEL
someone has problems with CUDA?
may not work, and as soon as you start applying cuda-z goes to KP?





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy