Jump to content

Mac OS X Lion 10.7.2 is Available!


  • Please log in to reply
139 replies to this topic

#21
Mohamed Khairy

Mohamed Khairy

    InsanelyMac Deity

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,150 posts
  • Gender:Male

what is the version of AICPUPM ?


?

#22
Regi Yassin

Regi Yassin

    Who am I ?

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 278 posts
  • Gender:Not Telling

?

the version of AppleIntelCPUPowerManagement.kext

i got it, its still 167.0.0
its for speedstepper

==================

for people from 10.7.2 11C73
just change the systemversion.plist to 10.7.1 and 11b26

it works for me for installing, dont know yet effect to the main system

#23
bulier

bulier

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
successfully upgrade to 10.7.2, need do the sound patch again. I also run that perl script to avoid the CMOS reset. That's all.

#24
Derty

Derty

    InsanelyMacaholic

  • Donators
  • 3,165 posts
  • Gender:Male

no Update possible from 11C73, shows exclamation mark :(

CooSee ' Ya



use reversioner or change the systemversion.plist to 10.7.1

#25
webplus

webplus

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 40 posts
Updated fine on GA-H67MA-UD2H-B3 with GeForce 9400 GT via Software Update. Just remove SleepEnabler.kext before the update if you're using it. After the update and reboot, applied the Ethernet and Audio fix from #####, followed by one more reboot.

#26
zombolo

zombolo

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 52 posts

for people from 10.7.2 11C73
just change the systemversion.plist to 10.7.1 and 11b26

it works for me for installing, dont know yet effect to the main system


GREAT! Working perfectly for me! ^__^

#27
CooSee

CooSee

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 572 posts
  • Gender:Male

GREAT! Working perfectly for me! ^__^


used ' Reversioner11C73Client.pkg ' !

everything's good :(

CooSee ' Ya

#28
el_charlie

el_charlie

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Maracaibo, Venezuela
In my case the update broke my graphics. I have a GTS450 1024MB which is detected but my display doesn't.

I have a pretty 26inch blank screen.

Fortunanetly I have logmein installed and can "use" the computer through my cell phone. And I can check my graphics card is detected but my displey doesn't.

I tried with a DVI cable (was using DVI to HDMI) and no luck. The weird part is that I didn't use any ketxs before, just DSDT edit and no graphicsenabler.

Can someone help me and upload the 10.7.1 nvidia kexts???? Please????

Thanks for your help!

Cheers!

#29
afiser

afiser

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 123 posts

In my case the update broke my graphics. I have a GTS450 1024MB which is detected but my display doesn't.

I have a pretty 26inch blank screen.

Fortunanetly I have logmein installed and can "use" the computer through my cell phone. And I can check my graphics card is detected but my displey doesn't.

I tried with a DVI cable (was using DVI to HDMI) and no luck. The weird part is that I didn't use any ketxs before, just DSDT edit and no graphicsenabler.

Can someone help me and upload the 10.7.1 nvidia kexts???? Please????

Thanks for your help!

Cheers!


same here, all i had on hand was the 10.7.0 dmg so those are the kexts in this zip. i put all the kexts i could find that i would of thought would be related to the drivers. most of them are probably not necessary but i wasn't sure.

http://www.mediafire...sl5vhnkakn366gp

#30
bergoulle

bergoulle

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 79 posts
  • Gender:Male
- Need to Patch AppleHDA (Alc883 Version)
- AttansicL1Ethernet.kext is not working anymore. It caused a KP.
- Im not able to log into iCloud.

#31
xHighAlert

xHighAlert

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

nvidia 9800GTX+ vga not working. rebooted and blank screen after the verbose boot. :\

i forgot my exact implementation on how i made it work, but i believe it was just graphicsenabler from chameleon.


Latest chameleon GraphicsEnabler=Yes works just fine on mine.
EVGA 9800GTX+ w/ DVIx2, one DVI, one VGA/DVI converter; dual monitor setup.

VoodooHDA, PS2, all power management and other kexts did not need to be rolled back. Thankfully USB and other stuff remained untouched.

Can confirm it's safe to upgrade but as usual be ready for bad stuff.

?


AppleIntelCPUPowerManagement.kext.

10.7.2 does not change this from 10.7.1.

#32
obiw4n

obiw4n

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
HP Z600 workstation. Upgrade process went fine, reboot failed. Intel AHCI driver info.plist changed. Had to boot my original install USB flash drive into the installer, and re-add the entry for the Intel AHCI RAID controller (Apple only has the IO id for the non-raid version). Once I added in the correct entry, it booted fine and I'm now using 10.7.2.

#33
jamezelle

jamezelle

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
Are the Nvidia drivers different from what was in 10.7.2 11C73?

#34
tle88

tle88

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 143 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
>> used ' Reversioner11C73Client.pkg '

I was too fast and clean this out. Would someone put this in the net, please.


T

-.-

ps. Golden Master not seems to be any more "Golden Master".

#35
el_charlie

el_charlie

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Maracaibo, Venezuela

same here, all i had on hand was the 10.7.0 dmg so those are the kexts in this zip. i put all the kexts i could find that i would of thought would be related to the drivers. most of them are probably not necessary but i wasn't sure.

http://www.mediafire...sl5vhnkakn366gp


Thanks but I finally solved removing my card's info from the DSDT and then using GraphicsEnabler=Yes.

That gave me my display back but the performance was SLOW as hell, so I solved editing the AGPM kext and everything's fine now.

I'm using a GTS 450.

Cheers!

#36
Larx

Larx

    InsanelyMac Geek

  • Donators
  • 223 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Music, hackintosh, mac
I can confirm that everything works perfect!
10.7.2 Build 11C74 :(

#37
The Windows Tweaker

The Windows Tweaker

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
I've updatet to 10.7.2 with the combo update and did a rolback for the voodooHDA, APCIFamily.kext and AppleACPIplatform.kext. Fixed the permissions and rebooted. To bad the boots hangs with the "still waiting for root device error". Anyone an idea?

#38
ApexDE

ApexDE

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 217 posts
In case you can't login to iCloud: You need the Chimera boot loader >=1.5.4

#39
JackButler

JackButler

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Gender:Male
Update OK but broke audio as usual... replaced with what I have been using AppleHDA.kext (2.0.5), repaired permissions. Still had problems until I deleted com.apple.kext.caches folder.

#40
h4rry2

h4rry2

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
after update to 10.7.2 on a GA-EX58-UD5 i had to boot into my second 10.7.0 clone and rerun "hachinstaller" by DigitalDreamer <- THANX :)

then i reinstalled chimera & all kext!

now everything is working fine :P

...maybe it will help somebody



greetz





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy