Jump to content

Lion is logging me out


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
Spatula

Spatula

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
I have installed both Snow and Lion under unlocked VMware Workstation 8 (both as type="darwin11"). Both have installed VMware Tools from Fusion401, VMsvga2 1.2.3 & guestd patches. Both OSes are updated to latest versions.

Snow works OK, but in Lion, when I start applications like Safari or QuickTime Player from the Applications folder, cursor turns into small black rectangle and I get logged out to login screen. This does not happen if I start Safari from the dock bar. This happens even without VMsvga2 driver.

I can provide logs, if someone tells me which & where they are (I am new to this :-).

Any advice would be helpful - thanks!

#2
Spatula

Spatula

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
As this problem was getting quite annoying, I downgraded to VMware Workstation 7 (patched), installed Lion again but unfortunately this didn't help. I have also found that a lot of other people have the same problem on real Macs, for example:

http://forums.macrum...t=1221994<br />https://discussions..../thread/2701209

Even if I increase the memory on SVGA to maximum, the problem doesn't go away.

At least I don't have problems with slow video response in VMware 7... ;)





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy