Jump to content

Fresh install Lion on Gigabyte GA-H61M-USB3-B3


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
WebMystic

WebMystic

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
I've just installed Lion 10.7.1 using Kakewalke 4.0
Specs:
Actual Mooboo is a GIGABYTE GA-H61M-USB3-B3 (I used cakewalk Mooboo H67M-D2-B3 for install)
CPU i3-2100 LGA1155
GC: DIAMOND Radeon HD 6570

Everything works except ethernet card. I'm using the onboard ethernet card. I need to remove the existing Kext and replace it,,,,,,, I guess

Can someone tell me how to do it.

#2
k4r1m2

k4r1m2

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
Very Interested in a solution.. I have a similar board, a H61M-S2P-B3 and I have the same issue with the ethernet.

#3
k4r1m2

k4r1m2

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
found a solution... http://www.kexts.com...do=file&id=1085

#4
breetai

breetai

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
how did you work out the audio? i have the same board, i tried iatkos l2 10.7.2 and still messing with no audio outputs :(

#5
camarade35

camarade35

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Gender:Male
  • Location:Over the rainbow

Bonjour,

 

Hy, can say me please what have you take and do please, I'mblock on Apple screen and in verbose mode on black Screen.

Thx Before



#6
camarade35

camarade35

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Gender:Male
  • Location:Over the rainbow

Hello all guys, I've finish my install, you can see here :

 

in french : http://www.insanelym...t/#entry1986997

in english : http://www.insanelym...tain-lion-1085/

 

All works







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy