Jump to content

WoW glitches ¿Lion?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
themax

themax

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
Hi, just installed this game in my hackintosh whit a GT 240 gx card, the frame rate is very high and smooth but the graphics have regular glitches that make nearly unplayable.

The issue only apear whit WOW, other games run perfectly.

Running OSX Lion GM and i dont test this game preiously in Snow Leopard, in windows 7 works OK, Any suggest?

Screens:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

#2
themax

themax

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
SOLVED, a opengl issue.

Only add in text mode " SET gxApi "GLL" " in Config.wtf.

#3
ph0en1xs

ph0en1xs

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Gender:Male
  • Location:germany
  • Interests:Digital DJing <br />Graphics / Design<br /><br />
Posted Image
Great mate. That solved my WoW Problems

I thought all the time my Graphics Card is not proper detected by Lion.
Reinstalled the whole system, searched the web and tried tweaks and other stuff with WoW...but nothing helped.
Figured also out that it must have something to do with OpenGL but i was not able to use a specific GL Version in WoW. :ninja:





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy