Jump to content

Mac Pro with undertitle MacBook Air (original) in About This mac


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
e1ement

e1ement

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
Hi,

my Lion install works perfectly except one cosmetical issue. See for yourself:

Attached File  AboutThisMac.png   77.31KB   71 downloads

It says MacBook Air (original) below the Mac Pro line.

I'm using Chameleon RC5. In /Extra/Extensions are AHCIPortInjector.kext, FakeSMC.kext and IOAHCIBlockStorageInjector.kext.


com.apple.boot.plist

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple Computer//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
	<key>Kernel</key>
	<string>mach_kernel</string>
	<key>Kernel Flags</key>
	<string>boot-uuid=DE3852B4-67BE-35AE-90BE-E05713F8737C rd=*uuid</string>
	<key>GraphicsEnabler</key>
	<string>y</string>
	<key>SMBIOSdefaults</key>
	<string>Yes</string>
</dict>
</plist>


smbios.plist

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
	<key>SMcputype</key>
	<string>1793</string>
	<key>SMbiosvendor</key>
	<string>Apple Inc.</string>
	<key>SMbiosversion</key>
	<string>MP41.88Z.0081.B07.0910130729</string>
	<key>SMbiosdate</key>
	<string>02/23/2009</string>
	<key>SMboardmanufacturer</key>
	<string>Apple Computer, Inc.</string>
	<key>SMboardproduct</key>
	<string>Mac-F221BEC8</string>
	<key>SMfamily</key>
	<string>MacPro</string>
	<key>SMmanufacturer</key>
	<string>Apple Inc.</string>
	<key>SMproductname</key>
	<string>MacPro4,1</string>
	<key>SMserial</key>
	<string>W88033AKY51</string>
	<key>SMsystemversion</key>
	<string>1.0</string>
	<key>SMUUID</key>
	<string>DE3852B4-67BE-35AE-90BE-E05713F8737C</string>
	<key>SMmemtype</key>
	<string>24</string>
	<key>SMmemspeed</key>
	<string>1600</string>
	<key>SMmemmanufacter</key>
	<string>Apple Computer, Inc.</string>
	<key>SMmemserial</key>
	<string>100000000</string>
	<key>SMmempart</key>
	<string>1</string>
</dict>
</plist>

Any ideas how to fix this?


e1ement

#2
Kari_Juhani

Kari_Juhani

    InsanelyMac Protégé

  • Donators
  • 83 posts
  • Gender:Male
  • Location:Helsinki
  • Interests:Messing around, annoying other people, fixing things that are not broken, and - of course - put...
It is that SMserialnumber .... it is for MBA.

Mine says Power MacG€ (Gigabyte Ethernet)..... but it works ok.


If you want to fix it, you need correct SMserial for Mac Pro.


Kari

#3
e1ement

e1ement

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany

It is that SMserialnumber .... it is for MBA.


Thanks man. Finding a Serial Number for MacPro4,1 wasn't easy but now it says "Mac Pro Early 2009"





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy