Jump to content

Appstore not work in Lion 10.7 DP4


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
pinarek

pinarek

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 645 posts
  • Gender:Male
  • Location:Deutschland
With whom does the appstore after upgrading from 10.6.7 Snow Leo to 10.7 DP4 Lion ?

I have always written with a red error message "GUID not aviable ...."

Also remove the networkinterfaces.plist in system configuration and then restart does not help.

Even when you reinstall Lion 10H480b then is not the AppStore (no login and GUID errors).
How can it be to?

#2
zentili

zentili

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:Naples, Italy
+1

#3
Javimdq

Javimdq

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
search this forum, there is an available solution about deleting the network preferences. also all your networks interfaces should be working (ie installing kexts for onboard nic), at least on my rig.

#4
Godolete

Godolete

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
Make sure EthernetBuiltIn=Yes is in your boot options!

#5
pinarek

pinarek

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 645 posts
  • Gender:Male
  • Location:Deutschland

Make sure EthernetBuiltIn=Yes is in your boot options!



Thanks for the info
But because it is not, I always speak from my Hackintosh, I know it with an original Mac with
no problems Appstore login in LION, and not with the Snwo Leo 10.6.8 exist.

Since it with my SnowLeo 10.6.7 (latest Final build) and without the
option: EthernetBuiltIn=Yes Appstore the login, I need it not at Lion.

Update:

Have found in another Forum a Note:

For Lion You must continue to use Xcode 3.2.5 or Xcode 4 on a Snow Leopard partition if you
plan to submit Mac or iOS apps to the App Store.

Is this right ??

Godolete.... Have YOU run XCode on your orig. Mac or on a Hackintosh ???

#6
douggle

douggle

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 99 posts
I have EthernetBuiltIn set to yes I deleted my NetworkInterfaces.Plist and still not working right still get the NOGUID error

#7
pinarek

pinarek

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 645 posts
  • Gender:Male
  • Location:Deutschland

I have EthernetBuiltIn set to yes I deleted my NetworkInterfaces.Plist and still not working right still get the NOGUID error


I have read in other forums is the same only this log in
Appstore, if you have a paid developer account.

#8
nemesysalien

nemesysalien

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
Has anyone found a solution for this problem? i have the same problem: No GUID is available. Contact Support for assistance.

#9
egnm1969

egnm1969

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
I found a fix elsewhere that worked for me !! Click HERE

Forget having to delete your Network Interfaces/NetworkPreferences.plist, all I had to do was find my com.apple.Boot.plist (mine was in /Extra/) and then add to it...

<key>EthernetBuiltIn</key>
<string>Yes</string>

and then save the file & reboot. Once I'd rebooted, I tried AppStore & it all worked !! Click HERE to read what I went through to find out this worked !!

Hope this works for all of you ;)

#10
pippox0

pippox0

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 216 posts
  • Gender:Male
I tried the solution, but i get "No GUID is available" again ...

so i follow EFI Studio Ethernet and device-properties injection on com.apple.boot.plist

and Now it works ... it's all an Ethernet related problem configuration ....

Thanks

PippoX0





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy