Jump to content

Weird Splitscreen on DP2 Installation


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Motawa

Motawa

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 216 posts
DP1 Works just fine but the 2 doesn't. I always get this when i try to install:


system:
asus P5b
Intel Core 2 Quad Q8400
ATI 5750(tried also with 7800gt)
4gb ddr2 ram.

http://img841.images...i/bild0065.jpg/

#2
kyndder

kyndder

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 136 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brazil

DP1 Works just fine but the 2 doesn't. I always get this when i try to install:


system:
asus P5b
Intel Core 2 Quad Q8400
ATI 5750(tried also with 7800gt)
4gb ddr2 ram.

http://img841.images...i/bild0065.jpg/


boot with -v flag if you use chameleon...

on ##### press m and in kernel flags put -v...

on XPC select the disk and press ctrl+v...

and post a picture of a verbose boot from your system...

#3
Motawa

Motawa

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 216 posts
It happens after pci configuration begin
I can see the setup, menue bar etc. But the screen freezes above.

#4
Motawa

Motawa

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 216 posts
....?

#5
albert E

albert E

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts

....?



Use different OS X Lion implementation.

This link is a better implementation: http://www.insanelym...howtopic=256729





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy