Jump to content

Asus K52JR DSDT Help


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
alycannn

alycannn

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
hi
I have 5470 with true resoloution but QE/CI is not enabled.
I wan't to try DSDT.aml
I have Asus K52JR
I extract DSDT bin file with EVEREST
but I can't compile it
it's giving me many errors
can you compile it for me?

http://www.mediafire...epgvn7g2bl5zl2z

#2
MaLd0n

MaLd0n

    ...filling veins with juice of chaos...

  • Moderators
  • 11,139 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rio de Janeiro
Attached File  dsdt.alycannn.zip   23.68KB   61 downloads

#3
alycannn

alycannn

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
thank you very much
I have a quest ?
How Can I understand DSDT works or not ?
DSDT.aml is in /
I wrote
<key>DSDT</key>
<string>DSDT.aml</string>
is it true ?

#4
MaLd0n

MaLd0n

    ...filling veins with juice of chaos...

  • Moderators
  • 11,139 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rio de Janeiro
put in Extra folder or root of the HD

use Wait=Yes in boot screen

#5
Chrisfromiowa

Chrisfromiowa

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 67 posts
  • Gender:Male
  • Location:somewhere in iowa
Hello MaDlOn,
I've got a new machine a ga-h55m-ud2h, i5 2.8 with a gt430 and 8 gigs of ram. I removed the dsdt and tried the auto patcher and I keep getting the same errors. I get some problems during boot and I have to boot twice, first time I get a kp second time I use -f and everything is OK. If I use -f on the first boot it wont work. Any ideas. I've got c and s states. Thanks Chris

#6
MaLd0n

MaLd0n

    ...filling veins with juice of chaos...

  • Moderators
  • 11,139 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rio de Janeiro

Hello MaDlOn,
I've got a new machine a ga-h55m-ud2h, i5 2.8 with a gt430 and 8 gigs of ram. I removed the dsdt and tried the auto patcher and I keep getting the same errors. I get some problems during boot and I have to boot twice, first time I get a kp second time I use -f and everything is OK. If I use -f on the first boot it wont work. Any ideas. I've got c and s states. Thanks Chris

Send me files





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy