Jump to content

Pro Tools LE issues-


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
UppyD

UppyD

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pacifica CA
Hey!
So I have all my stuff on the way and I am basically following putting together an i7 system and Empire EFI and I know I will be looking for answers soon. I noticed there was not a specific Pro Tools LE discussion so I wanted to start one-
I know that lots of people have iLok issues- so if you have a fix post it here!
Also firewire 400 and 800 support- if you have it working, please share how you did it- I very much want my 5 or 6 firewire 800 drives with all my various clients to work! little scary to think I might have problems!
Any other issues with Pro Tools LE 8, I will be happy to try and answer Pro Tools questions, I have been using it a long long time and am well familiar with this program.
So hopefully we can all help each other out- I will posting my build and my challenges getting PT LE with my 003R, iLok, large collection of plugins (waves, melodyne, etc.) and my firewire 800 (I require all my new clients to provide me with their own firewire 800 drive with Oxford chipset)
Thanks in advance to all who contribute- I have read extensively for the last several months about my build so I am ready to get started!

#2
UppyD

UppyD

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pacifica CA
Kinda thought I ought to post my hardware list so I will-
I have one serious question-
If Pro Tools LE doesn't support a GUID partition, do I have to use one? or can I just format my drive to a regular old Extended, Journaled drive like I have always done
So here is my not so original hardware list
GA EX58 UD4P
i7 920
6 GB OCZ 1600
8800 GT
and a bunch of SATA drives
case and whatever stupid DD DVD writer is on sale, and I will probably get two of them-

#3
pepechuelo79

pepechuelo79

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 98 posts
  • Gender:Male
  • Location:Buenos Aires, Argentina

Kinda thought I ought to post my hardware list so I will-
I have one serious question-
If Pro Tools LE doesn't support a GUID partition, do I have to use one? or can I just format my drive to a regular old Extended, Journaled drive like I have always done
So here is my not so original hardware list
GA EX58 UD4P
i7 920
6 GB OCZ 1600
8800 GT
and a bunch of SATA drives
case and whatever stupid DD DVD writer is on sale, and I will probably get two of them-


Hi UppyD,

My hardware is close to the one you have. My mobo is GA-EX58-UD5. And my graphic card is a GeForce GXT 260.
Also my ProTools LE is an 8.0.3cs2. OS is 10.6.2 (in another partition I'm testing 10.6.3).
Had no problem with FW or iLok.
I followed Kakewalk method http://www.insanelym...howtopic=195248
And everything was quick and no problem at all.
It is very stable.
I recomend Kakewalk method. Give it a try. Your mobo is supported by this method.
Good luck.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy