Jump to content

Dell Studio XPS 1640


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
loudog3114

loudog3114

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 123 posts
I have been looking on the osx86 wiki and it appears as though the hardware works... but I havent actually seen a thread where somebody got this laptop working. I dont know if they gave up or what. But here is the spec sheet:

1 224-5207 XPS 1640, Intel Core 2 Duo P8700(2.53GHz/1066Mhz FSB/3M L2 Cache)
1 311-9487 4GB, DDR3, 1067 MHz 2 Dimm forXPS 1640
1 312-0811 56 WHr 6-cell Lithium Ion P Primary Battery, for XPS 1640
1 313-4783 Integrated High Definition Audio 2.2
1 313-8874 8X DVD+/-RW Slot Load Drive
1 330-4424 ATI Mobility RADEON M96XT - 1GB
1 341-8989 500GB 7200RPM Free Fall SensorSeagate Hard Drive
1 430-2600 Integrated 10/100 Network Card
1 430-3497 Dell Wireless 370 Bluetooth Module (2.1)
1 430-3580 Intel WiFi Link 5300 802.11AGNHalf Mini Card w/ My WiFi

Like I said, the M96XT is a 4670, which shows up on the HCL as working... so has anyone had any luck with this laptop?

#2
maykmac

maykmac

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
we are on the same boat here... just need to know what can i use to boot and install SL :)

I have been looking on the osx86 wiki and it appears as though the hardware works... but I havent actually seen a thread where somebody got this laptop working. I dont know if they gave up or what. But here is the spec sheet:

1 224-5207 XPS 1640, Intel Core 2 Duo P8700(2.53GHz/1066Mhz FSB/3M L2 Cache)
1 311-9487 4GB, DDR3, 1067 MHz 2 Dimm forXPS 1640
1 312-0811 56 WHr 6-cell Lithium Ion P Primary Battery, for XPS 1640
1 313-4783 Integrated High Definition Audio 2.2
1 313-8874 8X DVD+/-RW Slot Load Drive
1 330-4424 ATI Mobility RADEON M96XT - 1GB
1 341-8989 500GB 7200RPM Free Fall SensorSeagate Hard Drive
1 430-2600 Integrated 10/100 Network Card
1 430-3497 Dell Wireless 370 Bluetooth Module (2.1)
1 430-3580 Intel WiFi Link 5300 802.11AGNHalf Mini Card w/ My WiFi

Like I said, the M96XT is a 4670, which shows up on the HCL as working... so has anyone had any luck with this laptop?



#3
maykmac

maykmac

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
managed to install 10.5.1 and still looking for kexts


we are on the same boat here... just need to know what can i use to boot and install SL :(



#4
bohoirup

bohoirup

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

managed to install 10.5.1 and still looking for kexts



Hey can you please elaborate on how you get to the install screen ?

Mine just reboots before ever getting to the "choose language screen"


Best regards
Bo





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy