Jump to content

UAD-2 Solo card flashing red/green on OSx86 - help!


  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#21
wolong

wolong

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
thanks for your reply.

im sorry that i dont know well about i386.

i made booted usb installed snow leopard and kakewalk for EP45-UD3R.
after that, it followed a guide and it installed it.

how do you make it to 32bit?
it was thought that it was 32bit mode if I did not do anything.

sorry wrong english.

#22
peach-os

peach-os

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,286 posts
  • Location:lago di constanza
no - it isn´t

when booting with efi/chameleon hit any key - then type arch=i386
when booted open terminal and type uname -a to proof that the 32bit kernel is loaded

later on you should write into your com.apple.boot.plist (in Extra)
<key>kernel flags</key>
<string>arch=i386</string>

that way it boots always into 32bit mode

#23
wolong

wolong

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
thanx peach-os.

i tryed
1 type "arch=i386" and press enter when booting.
2 type "uname -a to proof" in Terminal.
3 opened the HD/Extra/com.apple.boot.plist. and added
<key>kernel flags</key>
<string>arch=i386</string>

Then restart.

but icant use UAD-2.
its flashing red/green and indicated No cards Found.

is there wrong way?

mmmmm.
i have no idea.

#24
wolong

wolong

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
Thank you very much peach-os!!!

i understood!!!

#25
peach-os

peach-os

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,286 posts
  • Location:lago di constanza
so it´s working now?

#26
wolong

wolong

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

so it´s working now?

yes!!
i mistaked.
i understood 32bit mode.
both of UAD-1e and UAD-2 are no problem.
im so happy.

thank you very much!!!

next problem is texas instruments IEEE1394PCICard.

#27
peach-os

peach-os

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,286 posts
  • Location:lago di constanza

next problem is texas instruments IEEE1394PCICard.



what is the problem with the TI?

#28
wolong

wolong

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
my mother board EP45-UD3R dont see TIchipPCIcard.

ieee1394 on EP45-UD3R works very well.

i saw this link.
http://www.insanelym...showtopic=29583

but its too difficult for me to understand.

do you know good way?

#29
peach-os

peach-os

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,286 posts
  • Location:lago di constanza
a pci card is usually not recognized by os x sys profiler on a hackintosh - it doesn´t mean it´s not working. did you try it?
all my uad cards are not seen in sys profiler as well - but they are working.

the link is from 2006 and is about PCMCIA cards

#30
wolong

wolong

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
thank you peach-os.

soryy my english was bad always.
PCI card is not working.

IEEE1394HDD is turn on when buspowered.
but its cant be seen on display.
i cant use ieeeAudioInterface too.

i thinked that i need something driver.

#31
peach-os

peach-os

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,286 posts
  • Location:lago di constanza
your pci card is working pretty sure - you need a driver for you audio interface.
test you pci card with connecting any other firewire device to it, like a camera.......

#32
wolong

wolong

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
i reinstalled audio driver.
but PCI card dont work.

so i tryed another PCI slot.
PCI card works good.

???

All Problems is solved.

Thank you veryvery much Peach-OS.
Though it is strange English.

Thank you.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy