Jump to content

Korg Legacy Analog / Digital VST


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
knobsi

knobsi

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
ahoi together,

i´ve tried to install the Korg Legacy Analog and Digital VST Plug in on my rig,
but can´t get it registered, because during the challange and response process,
the system is generate a wrong locking id 01-00000.

maybe someone can help me to solve the issue?

my rig is:

Intel D945GTNL
D920 Intel
OSX10.5.5 Kalyway

would be great !!

cheers, knobsi

#2
knobsi

knobsi

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts

ahoi together,

i´ve tried to install the Korg Legacy Analog and Digital VST Plug in on my rig,
but can´t get it registered, because during the challange and response process,
the system is generate a wrong locking id 01-00000.

maybe someone can help me to solve the issue?

my rig is:

Intel D945GTNL
D920 Intel
OSX10.5.5 Kalyway

would be great !!

cheers, knobsi




ok, i solved it with osx86 tools and efi studio !!

cheers, knobsi

#3
Logicpro9_user

Logicpro9_user

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 193 posts
  • Gender:Male
HI THERE, CAN YOU TELL ME HOW YOU DONE THIS? I FACE THE SAME PROBLEM..

#4
Logicpro9_user

Logicpro9_user

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 193 posts
  • Gender:Male
any info at all?

#5
Logicpro9_user

Logicpro9_user

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 193 posts
  • Gender:Male
I solved it also! if anyone needs help on this one give us a PM and we can send some tips on how to get it working!

#6
A

A

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 171 posts

I solved it also! if anyone needs help on this one give us a PM and we can send some tips on how to get it working!


umm, why dont you post it here?

#7
xpertvision

xpertvision

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 220 posts
i have the same problem , can you post the solution please?

i heard about a kext can somene post the kext please?

#8
SaddenTrap

SaddenTrap

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 231 posts
  • Gender:Male
  • Location:France Ma Patrie
I think you have this problem ,after a restauration system (you have jumped from a os version to another..) ,im right? you need to make a fresh install and the id machine provided by the soft will be correct i guess ;)

#9
xpertvision

xpertvision

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 220 posts
finally i solved this with a great help of knobsi

first edit your NetworkInterfaces.plist and Set your primary network card as (en0)

then go to your network settings in the pref panes and activate the "new" (en0)

now you get the right id machine in korg legacy

#10
seitoine

seitoine

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 2 posts
ok my ethernet name is en0 but no good locking code still 0-0000 please please explain me the procedure thanks ..my english is poor be simple

#11
seitoine

seitoine

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 2 posts
so it s solved with osx86 and effistudio thanks a lot guys

#12
glenlivet

glenlivet

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
Hello!

I have the same problem!
My ethernet card is en0... What is the trick with os86tools and efistudio?





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy