Jump to content

Help: Intel High Definition Audio or Sigmatel STA9271D


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
Nycpan

Nycpan

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Gender:Male
  • Location:Perugia, Italy
Hi, I can't find a kext suitable for my sound card. It is a Sigmatel STA9271D recognised as IntelHDA. I tried VoodooHDA,my old kext from Leopard, and LegacyHDA but still nothing.
Any help?
Thanks in advance

#2
The Raton

The Raton

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
Same problem here!

I have ALC882, working fine in 10.5.8. Now I can't figure out a way to make it work in Snow Leo. It is all I'm missing... Nothing worked so far. Voodoo, HDAEnabler, etc...

Please help :wacko:

#3
skball123

skball123

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
Same. I have ALC883 and can't get anything to work. I just tried legacyHDA and it didnt work either.

#4
brokenflipside

brokenflipside

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts

Hi, I can't find a kext suitable for my sound card. It is a Sigmatel STA9271D recognised as IntelHDA. I tried VoodooHDA,my old kext from Leopard, and LegacyHDA but still nothing.
Any help?
Thanks in advance


Same this here with:

Intel 82801IR (ICH9R
IDT STAC9271 audio codec

I used appleHDA and appleHDAenabler in leopard without any problem (from taruga I think)

So far no luck with SL

Sound and an odd APPLEusb problem that seems to be affecting my reboot is all thats missing.

#5
noob766

noob766

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 367 posts

Same this here with:

Intel 82801IR (ICH9R
IDT STAC9271 audio codec

I used appleHDA and appleHDAenabler in leopard without any problem (from taruga I think)

So far no luck with SL

Sound and an odd APPLEusb problem that seems to be affecting my reboot is all thats missing.


use the one posted in the guide.....
http://www.insanelym...howtopic=182227 its made for snow leopard

#6
Nycpan

Nycpan

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Gender:Male
  • Location:Perugia, Italy
FIXED with VoodooHDA 64bit in /S/L/E installed with Kext Utility

Thanks guys!





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy